Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Antivirüs Programını Hile Olarak Görüyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bitdefender 2012 lisansı alıp PC'ye yükledim. Yükledikten sonra Warrock'a her kullanıcı adı ve şifreyle girişimde 1-2 sn. sonra "hile programı tespit edildi" diyip oyundan atıyor.Sorunun antivirüsten kaynaklandığından tam emin olmak için antivirüsü kaldırıp oyuna girdiğimde herhangi bir hatayla karşılaşmadan oyunu oynadım, sonra antivirüsü yükleyip oyuna girdim yine aynı hatayı verdi. Yani kısacası Warrock Bitdefender'i hile programı olarak görüyor. Bu sorunla ilgili çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Programı Kaldır NOD32 , Kaspersky ve ya Avast'ı Yükle..
Bitdefender'in karantina klasörü var. Ayarlarda mevcut olur kendileri. Oradan WarRock klasörünü seçip onu taramanın dışarısında tutmasını söylemelisin.
(06-17-2012 12:48 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Programı Kaldır NOD32 , Kaspersky ve ya Avast'ı Yükle..
Lisansını satın aldığım için bu mümkün değil...

(06-17-2012 01:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bitdefender'in karantina klasörü var. Ayarlarda mevcut olur kendileri. Oradan WarRock klasörünü seçip onu taramanın dışarısında tutmasını söylemelisin.

Sorunu anlamadın heralde, antivürüs warrocku engellemiyor oyun sorunsuz açılıyor, kullanıcı adı ve şifreyi yazıp oyuna girdiğimde "hile programı tespit edildi" diyip oyundan atıyor. Yani warrock antivirüs programını hile programı olarak görüyor. Warrock'a Bitdefender'i nasıl kabul ettirecez, onu söyle..Smile
(06-17-2012 01:13 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]
(06-17-2012 12:48 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Programı Kaldır NOD32 , Kaspersky ve ya Avast'ı Yükle..
Lisansını satın aldığım için bu mümkün değil...

(06-17-2012 01:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bitdefender'in karantina klasörü var. Ayarlarda mevcut olur kendileri. Oradan WarRock klasörünü seçip onu taramanın dışarısında tutmasını söylemelisin.

Sorunu anlamadın heralde, antivürüs warrocku engellemiyor oyun sorunsuz açılıyor, kullanıcı adı ve şifreyi yazıp oyuna girdiğimde "hile programı tespit edildi" diyip oyundan atıyor. Yani warrock antivirüs programını hile programı olarak görüyor. Warrock'a Bitdefender'i nasıl kabul ettirecez, onu söyle..Smile

Antivirüsün Kötü Smile Yazık Paraya.
Alıntı:Antivirüsün Kötü Smile Yazık Paraya.

Evet olan paramıza oldu.Hem Warrock'u hem de Bitdefender'i mahkemeye verecem...
Ozmm oyunu oynarken anti virüsü devre dışı bırakıp oyna oyundan sonra tekrar edvreye alırsın.KEŞŞŞŞ
(06-17-2012 02:04 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Ozmm oyunu oynarken anti virüsü devre dışı bırakıp oyna oyundan sonra tekrar edvreye alırsın.KEŞŞŞŞ

Bunu düşündüm ama program sadece antivirüs değil, total care versiyonunda antivürüs,ansispyware,güvenlik duvarı v.s. birçok özellik var. Oyunun hangisini hile programı olarak gördüğünü anlayabilmek için hepsini tek tek denemek gerek,her oyuna girişte antivirüsü kapatmak insana sıkıcı gelir doğrusu, bakalım eğer çaresiz kalırsak bunu denemekten başka seçeneğimiz yok...
(06-17-2012 02:14 PM)LeoDragon Yazılan: [ -> ]
(06-17-2012 02:04 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Ozmm oyunu oynarken anti virüsü devre dışı bırakıp oyna oyundan sonra tekrar edvreye alırsın.KEŞŞŞŞ

Bunu düşündüm ama program sadece antivirüs değil, total care versiyonunda antivürüs,ansispyware,güvenlik duvarı v.s. birçok özellik var. Oyunun hangisini hile programı olarak gördüğünü anlayabilmek için hepsini tek tek denemek gerek,her oyuna girişte antivirüsü kapatmak insana sıkıcı gelir doğrusu, bakalım eğer çaresiz kalırsak bunu denemekten başka seçeneğimiz yok...

Ne varsa kapat kurtul bu işkenceden obaaaaa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler