Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: @TaTy
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
eğer bunu dinlemezsen akıtacağın spermin rengi pembe olsun moruk. ben başka da bir şey demiyorum.

http://youtu.be/gvlNy8CdlIY

TaTy

Volkana yazdığım yazının aynısınıda sana yazıyorum ve []iktirip gidiyorum

Ben show tv de ''kırmızı nokta'' izlemek için geceleri uykusuz kalan misafir zoruyla ''küçük ev'' izlemekten sıkılan ''kara şimşek'' izlemek için abisiyle kavga edip dayak yiyen parlement sinema kuşağı için derslerinden kötü not alan cine5 deki ''karıncaları'' çözen tv kartına zamanında 200 TL veren birisiyim.Ve boyumun ölçüsünü aldım gidiyorum.
(06-17-2012 01:31 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]Volkana yazdığım yazının aynısınıda sana yazıyorum ve []iktirip gidiyorum

Ben show tv de ''kırmızı nokta'' izlemek için geceleri uykusuz kalan misafir zoruyla ''küçük ev'' izlemekten sıkılan ''kara şimşek'' izlemek için abisiyle kavga edip dayak yiyen parlement sinema kuşağı için derslerinden kötü not alan cine5 deki ''karıncaları'' çözen tv kartına zamanında 200 TL veren birisiyim.Ve boyumun ölçüsünü aldım gidiyorum.

Lassie bize bir şey anlatmaya çalışıyor.
(06-17-2012 01:31 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]Volkana yazdığım yazının aynısınıda sana yazıyorum ve []iktirip gidiyorum

adamım
Beddua büyük ben bile dinledim a*

TaTy

Müzik güzelmiş lan harbi Big Grin
(06-17-2012 01:36 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]Müzik güzelmiş lan harbi Big Grin

EPIC WIN!
Bu arada pembe renk sperm şirin olabilir kardeşim.
(06-17-2012 02:01 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bu arada pembe renk sperm şirin olabilir kardeşim.

Pembe renk sperm şirin olabilir, bu da sana koyabilir.

KDSHGKHSDKGHSDGKSDGISDG. BB.

TaTy

eskiden mırçda zurnada millet kanak yazardı.kız tavlayacam diye yüzlerce icq açtığımı biliyorum ve hepsi kız nickli adamlar çıkıyordu.kankanın karışmış versiyonu bak bende sana öyle yazıyorum kanak , benim burda kafa dengim yok.Hepiniz yeni jenerasyonsunuz.sıkılıyorum ve kendimi banlatmak için herşeyi yapıyorum hatta bilale benim üyeliğimi sil diyorum ama silmiyor.yani kısacası hiçbişey zevk vermiyor forumda eski kişiler kalmamış bizde saçmalıyoruz burda işte.(tabi bunu yazmayı senin []ötün yemez Big Grin )

O yüzden gidiyorum kankalar. Batuhan seni seviyorum lan gelmiş gemiş bütün iyi adamları yetkilileri.Volkan seninde o akibet34 nikjli arkadaşına sokuyum hemi dingil herif.Eskiden senin müziklerini dinlerdim daha müzikte yapmıyon a[] ama senide seviyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler