Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyler ölüyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Geçmiş olsun bu arada o yuttuğun şeyi alttan sağlam çıkarsa resmini falan çek foruma koy neymişş merak ettik Big Grin
(06-16-2012 11:05 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 11:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 11:02 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Üst difransiyel yollarında metabolik kompleks astematik olmuş. Maksimum 1 saat sonra salgılanacak olan kstimolon hormonu rahatlamanı sağlayacaktır.

Ayna ve mahruti g*tüne girsin kardeşim. Diferansiyel ne lan?

Eminim sokacağın yerinden sallıyordur Big Grin

Bişey olmaz Uğur hele sana hiçbişey olmaz Big Grin

Ama kanka güzel sallamışım demi Big Grin
(06-16-2012 11:08 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 11:05 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 11:03 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 11:02 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Üst difransiyel yollarında metabolik kompleks astematik olmuş. Maksimum 1 saat sonra salgılanacak olan kstimolon hormonu rahatlamanı sağlayacaktır.

Ayna ve mahruti g*tüne girsin kardeşim. Diferansiyel ne lan?

Eminim sokacağın yerinden sallıyordur Big Grin

Bişey olmaz Uğur hele sana hiçbişey olmaz Big Grin

Ama kanka güzel sallamışım demi Big Grin

Ben böyle bir şey görmedim arkadaş Big Grin
(06-16-2012 11:01 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 10:51 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Komisyonumuzun kararı :

Bir daha Katık'tan dürüm yiyeni...

Dürümdar akarTR.

[Resim: vpdkU.jpg]
Aslında sürekli Dürümdar'dan yiyorum ben. Ama bugün n'oldu bana bilmiyorum. Soslu dürüm istedi canım, gittim ve gördüm.
Birşey olmaz Smile

Burak Kandöker

Geçmiş olsun başkan

Diferansiyel, bir akstaki iki teker arasındaki devir dengesini sağlar. Özellikle virajlara sol ve sağ tekerler farklılık gösterdiği için gereklidir. Arka köprüde bulunan bir düzendir, arka tekerleklerin farklı dönmesini ve tork artışını sağlar. Şafttan aldığı hareketi 90 derece döndürerek akslara iletir. Diferansiyel bir tür planet dişli sistemdir.

Geçmiş olsun.
Cinematique Silivri'de nerde var Dürümdar ben hiç görmedim?
(06-16-2012 11:49 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Cinematique Silivri'de nerde var Dürümdar ben hiç görmedim?

Cadde Bistro'nun orada var, Homini Gırtlak'ın yanında. Diğeri de eski Gürem İşkembe'nin yerinde.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler