Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye'de yaşayan herkez mutlaka baksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Kısa ve öz yazıcam.Ben bugün 4 kere denk geldim.Arkadaşlar son günlerde Türkiye'de PKKlılara para toplayan kişiler var.Bu kişiler türbanlı kadınlardır.Genellikle dinle ilgili şeyler satıyorlar.Üzerinde Arapça yazan taşlar,küçük kitaplar gibi şeyler.Yani kısacası türbanlı ve
yanınıza gelip satın alırmısınız yada Allah rızası için para verirmisiniz gibi şeyler diyorlar.Lütfen arkadaşlar 5 kuruş bile vermeyin.Bu türbanlı kişileri topladığı tüm paralar illerde toplanıp doğuya PKKlı kişilere gönderiliyor.Bazı kanallardada gösterdiler ve ben denk geldim.Kısacası :

Bu kişilere verdiğiniz her kuruş bir mermi olarak Mehmetçiğimize saplanıyor !
Ülkemizde kimseye güvenemez olduk.
Şerefsizler.
Bu ülkede din sömürüsü ile ülke dahi yönetilirken,insanların hassas duygusu olan din üstünden pkk'lılara para toplamakta çok basit olsa gerek.Onun için bunu engellemekte çok kolay değil.
Kimin doğru kimin yanlış olduğunu anlamak çok zorlaştı günümüz TÜRKİYEsinde
Gene bunlar kendini belli ediyor bundan daha tehlikeliside var Fikirler görüşler düşünceler bazen çok tehlikeli olabiliyor.
(06-16-2012 07:28 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Kimin doğru kimin yanlış olduğunu anlamak çok zorlaştı günümüz TÜRKİYEsinde

beyfendi

Doğru diyorsun kime güvenip kime güvenemiyeceğimizi anlıyamıyoruz ki.
Almam zaten hiç.
Off. Bilgilendirme İçin Sağol.
'Herkes'
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler