Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yok Böyle K/D...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kd sıfırlama olayını hiç anlamıyorum. O kadar levele gelipte bütün killlerin, deathların sıfırlanması sanki emeğe yazık gibi geliyor bana.
Adam devamlı UO Fetih Skill Pointer oynuor tabi olcak. OPK diyenler ayıp size bu adamla 3-4 kez oynadım adam 90-100 1skorlarla oynu bitiriyor her zmm tanıyanlar bilir zaten. Herkese çamur atmayı çok iyi biliyorsunuz.
(06-16-2012 09:12 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Adam devamlı UO Fetih Skill Pointer oynuor tabi olcak. OPK diyenler ayıp size bu adamla 3-4 kez oynadım adam 90-100 1skorlarla oynu bitiriyor her zmm tanıyanlar bilir zaten. Herkese çamur atmayı çok iyi biliyorsunuz.

Dostum Tamam Bir Yere Kadar Haklısın Ve Ben Burda Elemana Hack Demiyorum Ama Bir Bit Yeniği Var Diye Bir Düşünceye Sahibim Hani Ne Kadar BG 'ci Adamda Olsa Bir yere Kadar. Elbet Ölüyorsun
(06-16-2012 09:12 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Adam devamlı UO Fetih Skill Pointer oynuor tabi olcak. OPK diyenler ayıp size bu adamla 3-4 kez oynadım adam 90-100 1skorlarla oynu bitiriyor her zmm tanıyanlar bilir zaten. Herkese çamur atmayı çok iyi biliyorsunuz.

Sen Hiç Gördün mü Böyle KD kardeşim ? OPK'cı odalara arada bi giriyorum onlarda bile 4-5 kd oluyor. Ben buna kd diyerek haklıyım. Tamam demişsin
90-100 kill 1 death ama en iyi olarak bildiklerim bile 100 kill 15 death yapıyorlar.
(06-16-2012 09:47 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]

Sen Hiç Gördün mü Böyle KD kardeşim ? OPK'cı odalara arada bi giriyorum onlarda bile 4-5 kd oluyor. Ben buna kd diyerek haklıyım. Tamam demişsin
90-100 kill 1 death ama en iyi olarak bildiklerim bile 100 kill 15 death yapıyorlar.

Dostum 100-1 Yaparsın Ama Her Oyunda Denk Gelmez.
(06-16-2012 09:56 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Dostum 100-1 Yaparsın Ama Her Oyunda Denk Gelmez.

Tamam Bu Adam O zaman Her Zaman Denk Gelmiş ?
(06-16-2012 09:47 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]

Ben adamlar 2-3 kez oynadım bana oyle denk geldı skorları.Gördugumu soyluyrum ben herhangi bi illegalıgıde varsa kendıne sadece bilip bilmeden yorum atanlara karsı yazdım ben onu hemen hack yada opk diye yapıstırıyorlar mıllete siz oyle oynasanız ve birileri ss sınız koyup altına opkcı hack fln yazsa hosunuza gierdemıydı acaba ?
Benim 37 Lewellik Çarda Banlandı Sad
(06-16-2012 06:11 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]OPK terk.

Adam benim tanıdık gram OPK yoktur uydurma bi taraflarından sağlam Tankçıdır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler