Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Alacağım Bağlama Nasıl Olmalı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler, bayanlar... Smile

1 Hafta önce bağlama kursuna katılmaya karar verdim. Yalnız henüz bir bağlama almadım. Uzun saplı olacakmış sanırım... Bu işin öğrencisiyiz sonuçta şöyle 150 TL bütçeye göre bir şey olsa yeterli öğrenince alırız iyisini... Smile Yardımcı olursanız sevinirim. Smile

Nasıl bir şey almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim ?
Sap budaklı ve eğri olmamalıdır. Sap üzerine bağlanmış perdelerin bağlantı yerlerini kontrol edilmelidir. Elini sap üzerinde hareket ettirdiğinde elininin rahatsız olmaması gerekir. Sap üzerinden geçen tellerin aralıklarının eşit olmasına dikkat et.Şekli şemali güzel olsun tuttuğun zaman rahatsızlık vermesin yeterli olur şimdilik sana Smile
Bağlama Yerine Keşke Bir Bass Gitar Alaydın İyidi Big Grin Bir İki Şey Gösterebilirdim Nası Olacağıyla İlgili Ama İş Bağlamaya Gelince Sesi Bile Ters Gelir ( Kişisel Algılama Big Grin ) Ama Eğer Dikkat Edilcek Noktalar Aynı İse Bağlamadada Tellerine Dikkat Etmen Gerek En Önemlisi Diğer Etkenler Nedir Bilmiyorum Eğer Manyetik Varsa Bağlamalarda Oda Bir Etkendir. Wink
Bari bir link verseydiniz internet üzerinden getirteceğim de Big Grin
(06-16-2012 05:04 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bağlama Yerine Keşke Bir Bass Gitar Alaydın İyidi Big Grin Bir İki Şey Gösterebilirdim Nası Olacağıyla İlgili Ama İş Bağlamaya Gelince Sesi Bile Ters Gelir ( Kişisel Algılama Big Grin ) Ama Eğer Dikkat Edilcek Noktalar Aynı İse Bağlamadada Tellerine Dikkat Etmen Gerek En Önemlisi Diğer Etkenler Nedir Bilmiyorum Eğer Manyetik Varsa Bağlamalarda Oda Bir Etkendir. Wink

Adamı rakçı yaptın 2 dakkada Boğaç bırak adam Türk sanat müziği ile ilgilensin Smile
(06-16-2012 05:15 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 05:04 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bağlama Yerine Keşke Bir Bass Gitar Alaydın İyidi Big Grin Bir İki Şey Gösterebilirdim Nası Olacağıyla İlgili Ama İş Bağlamaya Gelince Sesi Bile Ters Gelir ( Kişisel Algılama Big Grin ) Ama Eğer Dikkat Edilcek Noktalar Aynı İse Bağlamadada Tellerine Dikkat Etmen Gerek En Önemlisi Diğer Etkenler Nedir Bilmiyorum Eğer Manyetik Varsa Bağlamalarda Oda Bir Etkendir. Wink

Adamı rakçı yaptın 2 dakkada Boğaç bırak adam Türk sanat müziği ile ilgilensin Smile

Big Grin
Bağlama iyidir, Türk usulü müzik yapan insanları severim.
Dombıra al Big Grin
Dombıramdı alarman
Yurek sazım calarman
Kaygırgandı eş aytbamm Big Grin
(06-16-2012 05:21 PM)whiplash001 Yazılan: [ -> ]Dombıra al Big Grin
Dombıramdı alarman
Yurek sazım calarman
Kaygırgandı eş aytbamm Big Grin

Hayyyt bee Smile

Bağlamalar genelde kısa saplı diye biliyorum ben. 2. yorum atan arkadaşın dediği gibi elinin sap üzerinde rahat olması gerekir en önemliside budur zaten.
Referans Adresler