Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Geldim Arkadaşlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gittiğim Yerden Geldim Arkadaşlar Nasılsınız Smile Ben Gideli Forumu Sallayan Konuları Bir Özet Geçin Hele Smile
Forumu sallamıyor, fakat sizin böyle küçük harfle başlanılması gereken kelimeleri büyük harfle başlatmanız beni sallıyor.

- TDK terk.
Can admin oldu.

-yeter sanırım Big Grin
(06-16-2012 04:06 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Forumu sallamıyor, fakat sizin böyle küçük harfle başlanılması gereken kelimeleri büyük harfle başlatmanız beni sallıyor.

- TDK terk.

Böyle 2 gün için gidecem, gittim, geldim konuları da beni sallıyor kardeşim Smile

Neyse bana göre en iyi haber oyun buglarının giderilecek olması.
Can trshigekazu mudur nedir oyun admini oldu Big Grin
Metin Kandemir forum admini oldu ^^
Adminler azdı Big Grin
(06-16-2012 04:10 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 04:06 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Forumu sallamıyor, fakat sizin böyle küçük harfle başlanılması gereken kelimeleri büyük harfle başlatmanız beni sallıyor.

- TDK terk.

Böyle 2 gün için gidecem, gittim, geldim konuları da beni sallıyor kardeşim Smile

Neyse bana göre en iyi haber oyun buglarının giderilecek olması.

Demek buglar giderilecek ha Big Grin İşte bu iyi haber Smile

- TDK terk.

Edit : Pascal Notasyonu
(06-16-2012 04:48 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

- TDK terk.

Ona Pascal Notasyonu Diye Adlandırıldığını Bilmemende Beni Sallıyor Dostum Big Grin Big Grin

Bana edebiyat yapma lan, kaybol.
(06-16-2012 04:54 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 04:48 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

- TDK terk.

Edit : Pascal Notasyonu.

Bana edebiyat yapma lan, kaybol.

Dostum Konuya Cevap Yazma Amacım Seni Karşıma Almak Nede Edebiyat Yapmak Veya Seni Ezme Çabasında Bulunmak Değil Tamamen Bilgilendirme Amaçlıydı Sadece Bir Şaka Olarak Yazmıştım Ciddiye Bağlıyacağını Düşünmedim DOST Hemen Editliyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler