Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: nexon cahs hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler arakdaşlar ben bugün 9500 cash yükledim 5800 casha karakter aldım assulta ama gelmedi bide bunu la ilgili açıklama yapmışlardı artık pazar alanından veya mağzadan alışveriş yapabilirsiniz die hatta yazıyım

currently we are encountering several issues with the stability of our Item Shop.
To ensure you a stable gameplay, we closed our Shop temporarily.
During that time, you will still be able to play War Rock.
The only restriction will be that you cannot buy any items from the ingame shop and also web shop.

We are working on fixing the issues and we estimate
that they will be resolved latest on monday, 11th June.

We are sorry for any inconvenience this may cause.

Yours
-The War Rock Team-

Şimdi ben ne yapıcam gittimi para boşa şimdi lütfen yardımcı olun tıcket örneği verebilirmisiniz şimdiden teşkkürler
Ticekt Atabilirsin Nexondan ?
Outbox'u kontrol ettin mi ?
Baştan söylemem gereken bir takım kurallar var: Smile
1)Tekrar tekrar konu açmayınız.
2) NXBoomer isimli üyemiz mesajı gördüğü zaman sizinle irtibata geçebilir. Candır, kandır kendisi Big Grin
Ne zaman satın almıştın ?
Bu ticket'i sen ne zaman attın, sorun 11 inde çözüldü ondan önce yaşamış olman lazım. Pazartesi günü türkçe ticket desteği vereceğiz, o zaman tekrar bağlantı kur bizimle.
yA BEN BUGÜN ALDIM BUGÜN SATIN ALDIM 10 DK ÖNCE TICKET ATTIM
Tmm yaptım arkadaşlar saolun yardımcı olduğunuz için
(06-16-2012 01:20 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Bu ticket'i sen ne zaman attın, sorun 11 inde çözüldü ondan önce yaşamış olman lazım. Pazartesi günü türkçe ticket desteği vereceğiz, o zaman tekrar bağlantı kur bizimle.

Admin Can gözlerim yaşardı bilgilendirme için sağol <3
En Sevdiğim Admin Bu Sitede Alican Abidir.Konu İçinde Sağol
Referans Adresler