Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: forgetme81 ve arkadaşları Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
forgetme81
alicantaş
ottomanfight
xdarksoull

Yaptığımız güya adı dostluk olan bir oyunda flaşh atıp hadi onuda geçtim dikakt dağıtmak için adamalrını oyuna sokup şifreyi sizmi sölediniz diyip , bizim takımımıza adam sokup ! ve küfür ettiler bunları odanızda bulundurmamanızı temenni ederim

Edit: Resim küfürlü içerik olduğu için kod şeklinde yayınlıyorum. Görmek isteyen kodun içerisindeki linki adres çubuğuna yazabilir.
Kod:
http://b1206.hizliresim.com/y/j/80r2v.jpg
Ahlaksız İnsanlr Kardeş.Aldırma Sen Bu İnsanlara .
Bıktım artık ya bölelerinden
Olunce Kufur Edmelerı Cok Sacma
Aynen Çok Saçma
herseyı neden kafana göre yorumlıyorsun belki oyunda adam degıstırceklerdı bıde wh dıo bak belkıde wh actı arkadaslarından bazıları bılemezsınkı kımse sebepsız kufur etmez
(06-16-2012 01:47 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Olunce Kufur Edmelerı Cok Sacma

yorumunu okuduktan sonra gözüm imzandaki o yazıya kaydı. Ne alaka derken meğersem konuya değil de imzaya yazmışsın o yazıyı askdjaskd Big Grin
(06-16-2012 02:19 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]herseyı neden kafana göre yorumlıyorsun belki oyunda adam degıstırceklerdı bıde wh dıo bak belkıde wh actı arkadaslarından bazıları bılemezsınkı kımse sebepsız kufur etmez

Bizi eğer bilmiorsan konuşmucaksın!!! anlaşılan heroxteam hakkında en ufak bir bilgin bile yok! ki heroxteam asla hile kullanmaz bunuda tüm wr oynayan eskiler bilir ama sen gibi cahil kafalılar ise art niyet arar
(06-16-2012 02:26 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 01:47 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Olunce Kufur Edmelerı Cok Sacma

yorumunu okuduktan sonra gözüm imzandaki o yazıya kaydı. Ne alaka derken meğersem konuya değil de imzaya yazmışsın o yazıyı askdjaskd Big Grin

oğlum güldürdün beni Big GrinBig Grin
Referans Adresler