Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yak Bir Sigara
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

İçmediğime şükrediyorum,tiryakisi olup bırakamayanlara acıyorum...

Şimdi biri çıkıpta "o kadar efkarlandım ki yaktım bir sigara." demesin.
Sigara İçenler Ahlaksız İnsanlardır..
(06-16-2012 12:50 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Sigara İçenler Ahlaksız İnsanlardır..

İçmiyorum, hatta nefret ediyorum da.. Bu söylediğini destekliyecek değilim!
Boş boş konuşma lütfen..
Aman aman. O şeyi Uzak Tutun Benden.
İyi ki İçmiyorum.
(06-16-2012 12:50 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Sigara İçenler Ahlaksız İnsanlardır..

Dostum bir an evvel sigaraya başlayıp erken yaşta gitmen dileklerimle zira bu zihin yapısının geleceği pek parlak değil.

Salak mısın birader, ne alaka şimdi ? Aptal herif, bir şeyin tiryakisi olduğunda ahlaksız, karaktersiz mi oluyorsun ? Yazma boş boş.

Sigara içiyorum fakat pişmanım keşke bırakabilsem ama yapamıyorum sinir hastalığı var o zaman daha kötü oluyorum çevreme zarar veriyorum en azından bu biraz sakinleştiriyor sadece kendime zarar veriyim, başkasına zarar vermekten iyidir. Çok kötü bir melet inşallah içmeyenler özentilik yapıpta başlamaz...

Ahlaksız kötü şeyler söyleyen yapan kişilerdir. Sigara da kötü ama bunu ahlaksız ile bağdaştıramazsın.

Ben sigara fetişistiyim mesela.
Referans Adresler