Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: %100 Yük Altında Bilgisayarımın Sıcaklık Değerleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sony Vegas'dan render alırken...

[Resim: renderjy.png]

Edit:Beyler stok fanı söktüm çay demliyorum isterseniz yarın gelin patatesde kızartırım size üstünde Big Grin
Stok fanı soktunmu ? : ) Cool story ,bro.

Stok fan sakasını gormezden gelirsek sıcaklıklar fena.Render yapsan bile o kadar sıcaklıgı nasıl becerdin kasayı sobayamı bagladın
(06-16-2012 01:01 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]Stok fanı soktunmu ? : ) Cool story ,bro.

Stok fan sakasını gormezden gelirsek sıcaklıklar fena.Render yapsan bile o kadar sıcaklıgı nasıl becerdin kasayı sobayamı bagladın

Pc boştayken 35-45 arasında seyrediyor.Ulaştığı maksimum sıcaklık değeri bunlar.Yakın zamanda bir soğutucu alma planlarım var sıcaklık yüzünden değilde stok fanın kafa ütüleyen sesinden kurtulmak için.

Edit:Render yaparken odada durmuyorum o fan yaprağı yerinden fırlar falan diye Big Grin Utanmasa 5000Rpm'e çıkıcak Big Grin
Renderlarken %100 binmiyor ki Smile %80-85 arasında değişiyor %100'e ulaşmak istiyorsan bi' program vardı onu kullanmalısın ismi bi' türlü aklıma gelmedi şu an ayrıca renderlarken benim 90'a çıkıyor bazen Big Grin
Anakartın üzerinde gelen pasif soğutucuyu kullanıyormusun,yoksa değiştirdinmi ?
Değiştirmediysen bakır bir soğutucu al işine yarar Big Grin
(06-16-2012 09:56 AM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]Renderlarken %100 binmiyor ki Smile %80-85 arasında değişiyor %100'e ulaşmak istiyorsan bi' program vardı onu kullanmalısın ismi bi' türlü aklıma gelmedi şu an ayrıca renderlarken benim 90'a çıkıyor bazen Big Grin

Everest'di galiba o programın adı..%100 e gelse en fazla 90 olucaktır dahada çıkarsa PC kendini otomatik kapatır.
(06-16-2012 05:29 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-16-2012 01:01 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]Stok fanı soktunmu ? : ) Cool story ,bro.

Pc boştayken 35-45 arasında seyrediyor.Ulaştığı maksimum sıcaklık değeri bunlar.Yakın zamanda bir soğutucu alma planlarım var sıcaklık yüzünden değilde stok fanın kafa ütüleyen sesinden kurtulmak için.

Edit:Render yaparken odada durmuyorum o fan yaprağı yerinden fırlar falan diye Big Grin Utanmasa 5000Rpm'e çıkıcak Big Grin

Boştayken 35-45 arası iyimiş benimki boştayken 60 derece gidiyor Smile %100 zorlasam seni geçerim Smile
Aşure yap üzerinde, geliyoruz.
Buda benim laptopun geçenlerde çektiğim ekran kartı Big Grin

[Resim: 550680_3620710829065_63494696_n.jpg]

Clockları ben düşürdüm 100/200'e Big Grin
off of ne yaptın sen hacı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler