Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birazda Gülelim Dimi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Abi sampuana su koymanın amacı şişenin dibinde az miktar kalmış sampuanı seyrelterek çoğaltmaktır.
Yoğurda su katarak ayran yapmanın ise yoğurdun çoğaltmaya çalışmakla bir ilgisi yoktur maksat içecek birşey olsun.

Yani şampuana su katmak ile yoğurda su katma olayının uzaktan yakından hiç bir mantık ilişkisi yoktur.

Kaç yıldır bu forumdayım bu kadar mantıksız bir tartışma görmedim

Tamam görmüş olabilirim ama bu ilk 3'e kesin girer.
(06-16-2012 12:18 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Abi sampuana su koymanın amacı şişenin dibinde az miktar kalmış sampuanı seyrelterek çoğaltmaktır.
Yoğurda su katarak ayran yapmanın ise yoğurdun çoğaltmaya çalışmakla bir ilgisi yoktur maksat içecek birşey olsun.

Yani şampuana su katmak ile yoğurda su katma olayının uzaktan yakından hiç bir mantık ilişkisi yoktur.

Aynştayn Mod ON
(06-16-2012 12:18 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Abi sampuana su koymanın amacı şişenin dibinde az miktar kalmış sampuanı seyrelterek çoğaltmaktır.

Tamam onun bende farkındayım fakat iki olaydada su katılarak birşeyler elde edilmeye çalışılıyor.Anlatmak istediğim bu.
Arabanın arkasına ‘hatalıysam ara’yazıp numarayı vermemektir,

victory.gif victory.gif victory.gif
Ah şu türkler Smile
Oha konuya bak yorumlara bak Smile ikinizde haklısınız aslında yoğurda su koyarsak yeni bir şey elde ederiz içecek gibi , ancak şunuda unutmayalım ki ayranı türkler bulmuş Big Grin bu yüzden ikinizede katılıyorum Smile
(06-16-2012 12:30 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Aynştayn Mod ON

ahahaah Big Grin
Valla Süper
(06-16-2012 12:52 PM)furkankaplan Yazılan: [ -> ]Walla Süper

walla mı ?
Alıntı:- Mirc’e bayan nickiyle girip erkekleri kandırmaktır,

Hoşgeldin Harun abi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler