Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Maillere Bakın !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sizin daha gelmedi mi Adem ?
Gelmediyse sövecem oha be Ss.gif
(03-01-2010 06:58 PM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Sizin daha gelmedi mi Adem ?
Gelmediyse sövecem oha be Ss.gif

Gelmedi ya gelmedi...

SametKARA

Ben Girmedim Hiçte Üzülmüyorum..
Ya böyle saçmalıkmı olur kaç kere lwl düştüm bana birşey geldiği yok neymis olimpiyatlara katılanlara veriyorlarmıs kardeşim söleseydinde girseydik 10 k için o aptal olimpiyatlara girmeye bile üşendim şimdi baktım famas retail veriyorlar yuh böle şirkete
Aynen haklısın herkese bi kampanya düzenleseler böyle özür amaçlı Ss.gif
bende alberona girmiştim kardeşimin charıyla inşallah reatil çıkar Big Grin
bende okadar girdim . 1 kere girenlere famas retail vermişler . bana 500 puan .
Adaletin böylesi ...
(03-01-2010 06:32 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]
(03-01-2010 06:27 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]ben motor eventine katılmıştım 15k kadar dinar geldi baştan bunn nedenı oyundakı % kayıpları olduğunu düşünmüştüm evente katıldıgım içinolabılır mı ??_??

Hesabının kayıtlı olduğu mail adresine bak.

%50 Retail Kodu gelmiş olabilir .

tmm saolasın bakıcam pekı bu gelen 15 k dınarın eventle alakası var mıdır yoksa % kayıplarından dolayı herkeze gelmişmidir??
(03-01-2010 07:23 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]
(03-01-2010 06:27 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]ben motor eventine katılmıştım 15k kadar dinar geldi baştan bunn nedenı oyundakı % kayıpları olduğunu düşünmüştüm evente katıldıgım içinolabılır mı ??_??

tmm saolasın bakıcam pekı bu gelen 15 k dınarın eventle alakası var mıdır yoksa % kayıplarından dolayı herkeze gelmişmidir??

Şahsen bana gelmedi.
(03-01-2010 07:23 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]

olimpiyata katılıp 1.2.3 olmasan bile kazanan veya kaybeden takıma dinar veriyorlardı eventte .
Ordan gelmişdir .
Olimpiyata katıldıysanda her 10 kişiden 5 ine retail geliyor nerdeyse muhtemelen sanada gelmiştir =)
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler