(06-15-2012 08:28 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]2 arkadaş yazmış mis gibi goldenlar var diye haklılarda sapsarı çok tatlı hayvanlar birde pitbull a bakıyorum ebemi belliyecek gibi bakıyor hiç sevmiyorum vallahi pitbulları
Goldenler çok güzel köpekler ben de çok seviyorum ama pitbull da kötü değil. Beslediğim için demiyorum yavruları almadan önce de yetişkin saf ırk pitbullar arasında bulundum bana hiç yiyecekler gibi bakmıyorlardı. Eğitimle alakalı. Tabi söz dinlemiyorlar Pitbulllar sözünü ya senden korktukları için dinlerler ya da sevdikleri için. Babamdan korktuğu için söz dinliyordu ama beni seviyordu

Ben severim köpekleri, kedileri kısaca hayvanları diyim fakat bu ikisini daha çok severim goldenlarda güzel ama bu da çok şirin yani

Ya Golden Ya Da alman Kurdu Al. Golden Cok Cana Yakın Oyun Oynar. Alman Kurdu Hem Senı Korur Hemde oyun Oynar. Biri Sana Sakasınada Vursa Ustune Atlar.
Sibirya kurdu müthiş ya ama safkan bulman lazım pitbull falan iş değil

Bana kurt kırması gibi geldi.
(06-15-2012 08:36 PM)ƒєαяℓєѕѕℓσя∂мєят Yazılan: [ -> ]Ya Golden Ya Da alman Kurdu Al. Golden Cok Cana Yakın Oyun Oynar. Alman Kurdu Hem Senı Korur Hemde oyun Oynar. Biri Sana Sakasınada Vursa Ustune Atlar.
Sende kaç tane köpek var?
Sibirya kurdu besledim. Alman kurdu besledim. Golden besledim. Cooker besledim. Kangal besledim. Bu köpek bi şeye benzemiyor açıkçası. Sokak köpeği.
Sana bulunabileceğim tavsiyeler;
Sibirya kurdundan uzak dur. O köpekler aptal. Ciddiyim. Örneğin 5 sene besle büyüt eğitmeye çalış otur komudunu zor öğrenir ve elin yabancısı gelip tasmasından tutup götürse hiç sesi çıkmaz oynaya zıplaya gider.
Alman kurdu mükmemmel bi köpek. Söylediğin her şeyi anlıyor resmen. Hem korumacı hem sadık kangaldan ayrılan tek kısmı ise sokakta alman kurdu gezdirirsen insanlar sana ilgi gösterir ama kangalla gezersen napıyor bu kıro derler
Golden'ı bahçeli evin varsa al. Tavsiye ederim. Bi süre balkonda bakmak zorunda kalmıştım. O tatlı sevecen hayvan bile hırçınlaşmıştı resmen. Hayvana eziyetten başka bir şey olmaz. Ama bahçeli evde çok güzel olur.
Cooker'a bi tek adını anlamayı öğretebildim. Koruma içgüdüsü olan köpekler, küçük olmalarına rağmen çevreye karşı saldırgan olabiliyorlar. Ama kız tavlamak istiyosan iş görür.
Benden bu kadar. Şimdi sen bu kadar köpeğe nası ne ara baktın lan diye düşünüyosundur. Çok yakın bi aile dostumuzun köpek çiftliği var eğitmek için alıyorum arada.