Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Özel Kolye Yaptırdım Sonunda!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Yapma etme oküz alırık o paraya Ss.gif
(06-15-2012 10:21 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Big Grin bilmem belki vardır. Ama tam bu değil kardeşiminkinin benzer versiyonu işte imza aynı ancak ben 50 TL vererek işin ucundan kurtuldum Big Grin

(06-15-2012 10:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]^^ sana dedim Big Grin

O ne Big Grin O işaretten kolyenin üstünde yokki Big Grin

tamam tamam tam ne dediğini anlayamadım Big Grin

Hani mesaj sıralamasında seninki üstte benimki altta ya ^^ bu işareti yaparak üstteki mesajdan bahsettiğimi anlatmaya çalışıyorum Smile
Nerede yaptırdın? Acaba her gümüşçü hazır kolye yapıyor mu? Yapıyor ise yaptıracağım.
(06-15-2012 11:52 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Nerede yaptırdın? Acaba her gümüşçü hazır kolye yapıyor mu? Yapıyor ise yaptıracağım.

Evet yapıyorlar zor bişey değil zaten.
(06-15-2012 11:30 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Yapma etme oküz alırık o paraya Ss.gif

Öküz fiyatlarından haberin yok dostum Smile

(06-15-2012 11:41 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 10:21 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]Big Grin bilmem belki vardır. Ama tam bu değil kardeşiminkinin benzer versiyonu işte imza aynı ancak ben 50 TL vererek işin ucundan kurtuldum Big Grin

(06-15-2012 10:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]^^ sana dedim Big Grin

O ne Big Grin O işaretten kolyenin üstünde yokki Big Grin

tamam tamam tam ne dediğini anlayamadım Big Grin

Hani mesaj sıralamasında seninki üstte benimki altta ya ^^ bu işareti yaparak üstteki mesajdan bahsettiğimi anlatmaya çalışıyorum Smile

abhahahahahah Big Grin asdgjvdflvwqulvdluxsahbşdkbasdşıbasdıbc neyse tamam iyiyim.
(06-15-2012 11:52 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Nerede yaptırdın? Acaba her gümüşçü hazır kolye yapıyor mu? Yapıyor ise yaptıracağım.

Bizim orda amazon diye bir gümüşçü var ordan yaptırdım. Ama kapalı çarşıda ve kuyumcuların çoğunda yapıyorlar özel eşya.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler