Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler aklıma geldi uyarmak istedim Oyunda Can'ı gördüğünüzde pek sohbete girmeseniz ileride oluşacak sorunlar için iyi olur mümkünse admini tanıdığınızı odadakiler bilmesin ilerde tarafsızlık konusunda sıkıntı olabilir Misal bir event oldu siz ödül aldınız yada odaya giren sayılı kişinin arasındasınız biz bunun şans olduğunu biliriz ama baskaları adaletsizlik olduğunu düşünebilir Bu nedenle Can sana söylüyorum forumdakilerle oyun esnasında pek diyaloga girmesen uzun vadede senin tarafsızlığın açısından iyi olur Hadi kendinize iyi bakın Seninde görevin tekrar hayırlı olsun

Ben böyle düşünüyorum yanlışsam düzeltin
Millet zaten yalakalık yapmaya başladı Can'a.Gurur denilen olgu oluşmamış insanlarda.Her konuda smiley koyup kardeşim,kankam demeler ezik diyip takılmalar felan.Bunlar boş sevgi gösterileri
Cok haklısın.
(06-15-2012 06:32 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Millet zaten yalakalık yapmaya başladı Can'a.Gurur denilen olgu oluşmamış insanlarda.Her konuda smiley koyup kardeşim,kankam demeler ezik diyip takılmalar felan.Bunlar boş sevgi gösterileri

Fazla Gurur ?
Haklı
Haklısın abicim.
%100 haklısın
(06-15-2012 06:34 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 06:32 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Millet zaten yalakalık yapmaya başladı Can'a.Gurur denilen olgu oluşmamış insanlarda.Her konuda smiley koyup kardeşim,kankam demeler ezik diyip takılmalar felan.Bunlar boş sevgi gösterileri

Fazla Gurur ?

Olsun o kadar adam WR Admini oldu sonuçta :F Daha neler göreceksin ohoooo
Oyunculara yakınlığım oyunculuktan öteye gitmiyor. Kesinlikle eventlerde asla ama asla kayırma v.b bir şey olmayacak. Bundan emin olabilirsiniz. Konuşmayınca ilgisiz, kötü insan olunuyor. Ben öyle olmak istemiyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler