Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İstanbul'da yaşanlar babalara geldiler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar,
Konu ismi çok cix dimi Big Grin
Nese konumuza dönelim.

18 Haziran pazartesi günü geceyarısı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayamama Deresi’nde asfalt ve ıslah çalışmaları başlatılıyor. Çalışmalar 17 Eylül'e kadar sürecek.
Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman’ın açıklamasına göre, 24 saat 3 vardiya sürecek çalışmalarda FSM’nin her etapta 3 şeridi kapatılacak. İlk çalışma Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçişte yapılacak. Karşı yönden ek şerit uygulaması yapılacak. Haliç Köprüsü’nde önce yan köprülerde çalışmalar başlatılacak.
Haber sitesinde Yazılan:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20743390.asp
Edit: Hem köprünün hem de Haliç'in kapatılması acaba Metrobüs sistemini vatandajlar kullansın diye birer taktik olabilir mi?
İstanbul'un bile unuttuğu Silivri'de yaşadığım için sorun yok bize vurmaz oralar Big Grin
LA İstanbulda yaşamıyorum senden daha bilgiliyim Big Grin

-Köprülerin tamamı kapatılmayacak. 8 şeridin sadece 3ü veya 4ü kapatılacak gerisi ulaşıma devam edecek Big Grin
Evet duymuştum haberlerde dediğin gibi başlık çok cix Big Grin Big Grin
Konunun ismiyle içeriği uyuşturamadım N/A Smile
Bi açıklarmısın Smile
(06-15-2012 06:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]LA İstanbulda yaşamıyorum senden daha bilgiliyim Big Grin

-Köprülerin tamamı kapatılmayacak. 8 şeridin sadece 3ü veya 4ü kapatılacak gerisi ulaşıma devam edecek Big Grin

Armut biliyorum bütün şeridin kapatılmayacağı. İstanbul'da 1 şeridin kapanması demek facia demektir. İstanbullu olmadığını belli etme düdük Big Grin
(06-15-2012 06:28 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]Konunun ismiyle içeriği uyuşturamadım N/A Smile
Bi açıklarmısın Smile

Taklaya geldik işte Big Grin Trafik çok fena olacak.
kısaca ... yedik bi kere daha olmuştu bu 3 dakika süren köprü geçişi 1.5 saat sürdü köprünün üstünde güneş kavurdu bizi otobüsteydik bide düşünün halimizi.o günden bu güne karşıya otobüsle geçmiyorum mecbur kalmadıkça Big Grin
avrupadan anadoluya uçak kaldırsınlar Big Grin
vatandaj Big Grin ?
(06-15-2012 05:46 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Edit: Hem köprünün hem de Haliç'in kapatılması acaba Metrobüs sistemini vatandajlar kullansın diye birer taktik olabilir mi?

Sabah iş saatinde hiç metrobüse bindinmi patlayacak gibi oluyor nerdeyse Big Grin

+Bence asfalt yenilemeleri yapılması gerek tüm istanbulun araba içinde sallanmadan gidemiyoruz yollar o derece kötü diyebilirim.(bazı yollar hariç)
Referans Adresler