Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NX nickleri açanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
NXBoomer ve NXRambo Türkiye server sorumlularıdır. Bu nickler dışında gördüğünüz kişilere itibar etmeyiniz. Ayrıca bu açılan hesaplar kalıcı olarak kapatılacak, aynı ip üstünde bağlandıkları hesaplarda kalıcı olarak kapatılacaktır. Nexon şirketinin sahteciliğe tavizi yoktur.

NXForce,
NXBangella,

bu kişiler ceza alacaklardır.
Peki Ya NXAn bilmem ne ona ne olacak can. oyunda annesiz dedi direk ss aldım ^^

Bu arada sen oyundan çıktıktan sonra herkes bana üşüştü keşke seninle muhattap olmayaydım 1 saattir uğraşıyorum 2 kişi konu açtı yardım ettim elime mi bulaştı sanki Big Grin
[GM]-Siro
[GM]-NXEiror
nick koyma işine degisiklik getirmek lazım böyle yapan hergün artar
(06-15-2012 05:24 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Peki Ya NXAn bilmem ne ona ne olacak can. oyunda annesiz dedi direk ss aldım ^^

Bu arada sen oyundan çıktıktan sonra herkes bana üşüştü keşke seninle muhattap olmayaydım 1 saattir uğraşıyorum 2 kişi konu açtı yardım ettim elime mi bulaştı sanki Big Grin

Yandın sen Big Grin
(06-15-2012 05:31 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 05:24 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Peki Ya NXAn bilmem ne ona ne olacak can. oyunda annesiz dedi direk ss aldım ^^

Yandın sen Big Grin

sorma yahu ter akıyor elimden yüzümden ^^
Büyük harfle hesap açılmasını bence getirilmemesi gerekirdi
(06-15-2012 05:34 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Büyük harfle hesap açılmasını bence getirilmemesi gerekirdi

Öyle yaparak kendilerine iş çıkarttılar, ama bir yandan da çok iyi oldu. Yani nicklerimizin görünüş tarzı açısından.
nxboomer vardı birde Ss.gif oda 40ta konuşma yapıyordu admin mi ol can ?
+70 lewellerin isimlerinin sarı renkte olduğu gibi sizin isimlerde farklı bir renkte olsun.Bu şekilde anlaşılır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler