Gitti dağ gibi Monk.
Diablo III'ü bitirenlerin veya yeni başlayanların biraz mesafeli durduğu bir mod var; Hardcore.
Çünkü bu modda öldüğünüz zaman hiçbir şekilde affı olmuyor ve karakterinizi tamamen kaybediyorsunuz. Bu da çoğu oyuncu için oldukça zor bir macera demek. Ancak bu yolları geçmiş ve 60. seviyeye gelmişseniz, o zaman karakterinizi kaybetmek çok daha zor olabiliyor.
İşte bunu başaran bir oyuncu, 60. seviyeye kadar geliştirdiği Monk karakterini bir savaş sırasında kaybediyor. Bu olay üzerine kısa bir şok yaşayan oyuncu, daha sonra ise çareyi oyunu yavaşca terketmekte buluyor. Videoyu
buradan izleyebilirsiniz.
Bu Online oyun mu, yoksa Lan game mi? Oyunun en son seviyesi nedir?
Şunlar cevaplanadursun, o sırada ben yemeğimi yiyeyim ve sonrasında sorularıma devam edeceğim

Blizzard'ın büyük üç evreninden birini konu alan Diablo serisi üçüncü oyunu ile yine tüm RPG severleri heyecanlandırmayı başarıyor. Diablo 2'den ve ek paketinden sonra uzun bir ara veren firma, Diablo 3 ile kaldığı yerden devam ediyor.
Diablo 3 yenilenen karakter sınıfları, grafikleri, arayüzleri, kısacası herşeyiyle çoğu oyuncuyu kendine çekmeyi başarıyor. Barbarian, Monk, Wizard, Demon Hunter ve Witch Doctor sınıflarından birini seçerek istediğin vakit tek başınıza, istediğiniz an da diğer oyuncularla co-op oynayabiliyorsunuz.
Yeniliklerden ve tepki çeken özelliklerden biri de Auction House. Oyunda düşen neredeyse tüm eşyaları diğer oyuncularla oyun içi veya Auction House sayesinde değiştirebiliyorsunuz. Eşyalarınızı açık arttırmaya çıkartabilir veya tek seferde satabilirsiniz. Gerçek para mı yoksa oyun içi altın karşılığında mı satacağınızı da yine siz belirliyorsunuz.
Buda video inceleme linki,her detayı burdan izleyerek öğrenebilirsin
Tıkla
Abi bu oyunun fullünü bulamadım desem yalan olmaz

Bi torrent sitesi var yeni çıkan oyunlar 5 saat içinde ekleniyor ama diablo 3 yok ortada
Sitede bir demosu var o kadar.
Yav diablo 3 ü balack box , razor1911 felan niye çıkarmadı yav

Bu oyunun offline yok yani
Ben bilmiyordum

Sandımki offline'side var

Skidrow dün itibariyle kırdı oyunu

Bende laptopu parçaladım

ister tek oynarsın ister co-op incelemeyi izlerseniz