Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: RESIDENT EVIL: RETRIBUTION (3D) - Official Trailer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Başta mutlu aile tablosunu seyrediyorduk... Big Grin
Bu oyundan ödüm kopuyor benim Sad
Hiç bişey anlamadım Big Grin
Bütün seriyi 3D izlediğim film ve Türkiye'ye gelmesini dört gözle beklediğim film.
edit: Bu trailerden sadece bir tanesi. Başlangıç o gemideki insanları öldürerek başlıyor 0.o
edit: Amerikan filmlerinde şu bi gerçek ki, seri 4+ olduğu zaman ilk 4 serideki ölen kişiler tekrar canlanıyor Big Grin
Kod:
Bkz: hızlı ve öfkeli serisi.
Bkz: Bu film
Bkz: diğerlerini hatırlamıyorum:(
Ekranın dibine girmiştim tırstım lan Big Grin
(06-15-2012 03:46 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bütün seriyi 3D izlediğim film ve Türkiye'ye gelmesini dört gözle beklediğim film.
edit: Bu trailerden sadece bir tanesi. Başlangıç o gemideki insanları öldürerek başlıyor 0.o
edit: Amerikan filmlerinde şu bi gerçek ki, seri 4+ olduğu zaman ilk 4 serideki ölen kişiler tekrar canlanıyor Big Grin
Kod:
Bkz: hızlı ve öfkeli serisi.
Bkz: Bu film
Bkz: diğerlerini hatırlamıyorum:(

Aynen Big Grin hızlı ve öfkelinin 6. filmini iron manın 3. filmini avengersın 2. filmini ve bu filmi merakle bekliyorum Big Grin
ahhaBig Grin
10 numara film ya Milla Jovovich in olduğu film güzel olur.İlk başta aile ne alaka demiştim Big Grin
çok iyi bi film gerçekten şu büyük bi canavar vardı bu kadının kocası çıkıyordu sanırım o film dimi ?
Evet Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler