Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun hakkında önemli gelişmeler !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-15-2012 05:54 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Bug yapan oyuncuların ss'leri eski mi yeni nereden bileceksiniz ? Oyuncuların değil de sadece sizin aldığınız yeni ss'ler mi bağlayıcı olacak ? Eskiden alınmış bug ss'leri işlem görecek mi ?

Ben bendekileri göndermeyi düşünüyorum. En sinir olduğum şeydi bu bugu kullananlar. Big Grin

Umarım gereken yapılır. Eski yeni fark etmemesi gerekiyor. Sonuçta bug yapmak yasaktır.

Eğer eskiler ceza almayacaksa power yapanlar ve hack yapanlarda almasınlar. Onlarda eskiden yapmışlardır...
Premium bir an önce gelse iyi olacak. Smile Bu arada Can Gerçek International Serveri Türk oyuncularına açmaları için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Açsınlar serveri çok kalabalık diye bize International 2 diye bir server açarak geçiştirdi. BG oyuncuları olarak gece oynayamamaktan sıkıldık. Kalabalık çok yoğun diye bir bahane olamaz. Açarsın sunucuyu FULL olunca oyuncular giremez sunucudan bir kaç oyuncu çıkınca başkaları girebilsin sunucuya haksız mıyım ? Smile (Nexon Sözüm Sana ) Yoğun lag olacaktır ama değer, olmadı TÜRK odaları açarız Türk Türk'e oynarız maksat International'da oynamak Smile
Can, iyi ki Game Master oldun lan. Ciddi ciddi söylüyorum, senin gibi biri lazımdı bu oyuna.
tamam duvarlara giriyorlar felan onlara lafım yokda genelde herkes köşelerden bakıyor bunların ss ini alsak da banlancaklar mı?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler