Arkadaşlar aranızda lol oynayan var mı bilmiyorum ama dün çarıma giriş yaptığımda şöyle bi hata verdi ve hala açılmıyor sizce bu ne olabilir ?
This account has been suspended until 15 June, 2012 due to leaving games. Please contact lol_en@riotgames.com for more information.
15 Haziran'a kadar(yani bugün) hesabını kapatmışlar sanırım.
Sebebi de oyunun ortasında çıktığın için.
(06-15-2012 12:49 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sebebi de oyunun ortasında çıktığın için.
Nasıl bir oyunmuş o öyle oyunun ortasında çıkınca ban atılır mı hiç

(06-15-2012 01:01 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ] (06-15-2012 12:49 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Sebebi de oyunun ortasında çıktığın için.
Nasıl bir oyunmuş o öyle oyunun ortasında çıkınca ban atılır mı hiç 
1 oyun 60 dk falan sürüyor. sanırım 30 dkdan önce çıkarsan diğer oyuncular ban attırabiliyor. 30. dakikadan sonra /surrender diyerek oylama açıyorsun çıkmak için. Zaten yenilmeye başlayanlar hemen /surrender diyorlar

Arkadaşlar 14 haziran günü böyle yazıyordu saat 12.00 da bile açılması gerekmez miydi öyleyse sınırsız mı ban yedim acaba o kadar emek boşa gitti

(06-15-2012 01:19 PM)barıştr123 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar 14 haziran günü böyle yazıyordu saat 12.00 da bile açılması gerekmez miydi öyleyse sınırsız mı ban yedim acaba o kadar emek boşa gitti 
Dün saat kaçta ban yediysen,o saatten itibaren tam 24 saat sonra ban'ın açılacaktır.

Çok teşekkür ederim.Bu arada açılırsa oyundaki nickim cnergy sunucum eu west hepinizi beklerim. Kolay gelsin.
Oğuz gerekli açıklamalarından dolayı teşekkürler.Hesabı kapatılan arkadaş 24 saat sonra hesabın açılmassa tekrar konu açabilirsin.