Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Power level Genel Konu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle Can abi adminliginde başarılar dilerim hayırlı olsun.Peki benim bi kaç sorum olucak Bu power levelle 57-60 gelen var benim istedigim 2 şey var

Bundan önce power level yapan Esalbay ve 1sultans1 i lütfen lvl düşürülsün

Can abi özellikle esalbay

Arz ederim
Elimden geleni yapacağım, bu tür illegal olaylara bulaşmış herkes sonucuna katlanacak. En yakın zamanda ilgilenip, gerekeni yapacağım Smile
(06-15-2012 10:41 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Elimden geleni yapacağım, bu tür illegal olaylara bulaşmış herkes sonucuna katlanacak. En yakın zamanda ilgilenip, gerekeni yapacağım Smile

Savcı Bey Smile
(06-15-2012 10:41 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Elimden geleni yapacağım, bu tür illegal olaylara bulaşmış herkes sonucuna katlanacak. En yakın zamanda ilgilenip, gerekeni yapacağım Smile

Şimdi cidden GM mi oldun ? Öyleyse başarılar dilerim.
emre yeter konusma burda HACK AÇIP AZMI gezmedin hem bizde power yok stats dan bak Big Grin emre ye 2 kelime söylüyoıruz hemen ban atıyorsunuz asıl onun ne olduguna bakın be !
bu arada ben esalbay .
gerçi kim ne derse desin Big Grin bi ton tıcket attım zamanında o char banlanmaz aga Big Grin elin velediyle ugrasıyorum burda suna bak yaw
Referans Adresler