Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ben de söz verdim. /:
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar;

Ben Can'ın ilk konusunda demiştim sen admin olursan ben de oyuna geri dönerim sözümü tutuyorum ben de geri dönüyorum.
Neden mi bıraktım çünkü Nexon Türkleri pek sevmez bunu bütün oyunlarından teker teker anlayabiliriz.Ayrımcılık yapar Türklere kötü anlamda.
Yani ben pek değişim olmayacağından bıraktım,ama CAN admin artık yani Can'ın ayrımcılık yapmayacağına dürüst adaletli olacağına eminim.

Can görevinde başarılar maaşında var bak mesleğini buldun Big Grin

EDİT:Can aslında adını Türkçe yapsaydın iyi olurdu yani odalarda hiç foruma bakmayan çocuklar sana söver filan yazıktır ban yerler. ^^
Hoşgeldin kanki DOST fakat hackler fazlaca türedi bu aralar girdiğim 4 odada 3 opk var Sad
(06-15-2012 09:44 AM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin kanki DOST fakat hackler fazlaca türedi bu aralar girdiğim 4 odada 3 opk var Sad

Dediğim gibi bunların ss ini alacaksın Can kayıtsız şartsız banlasın.
Hacklere göz yummayacağım. Tek tek banlarım meraklanmayın. Küfür edenler de ceza yiyecekler. Ayrıca adminler gerçekten çok sıcaklar zaten 3 koreli var gayet samimi ve eğlenceli insanlar. Smile Türklere kötü değiller yani merak etme Big Grin
(06-15-2012 09:58 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Hacklere göz yummayacağım. Tek tek banlarım meraklanmayın. Küfür edenler de ceza yiyecekler. Ayrıca adminler gerçekten çok sıcaklar zaten 3 koreli var gayet samimi ve eğlenceli insanlar. Smile Türklere kötü değiller yani merak etme Big Grin

onlar türkçe mi konuşuyor Big Grin

Ben sana güveniyorum sen vuracan hepisini ^^
Yok İngilizce konuştuk, sevecen insanlar Smile
(06-15-2012 09:56 AM)Camer Yazılan: [ -> ]
(06-15-2012 09:44 AM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin kanki DOST fakat hackler fazlaca türedi bu aralar girdiğim 4 odada 3 opk var Sad

Dediğim gibi bunların ss ini alacaksın Can kayıtsız şartsız banlasın.

SS değil de video daha iyi olabilir aslında gerçi yine Can reyizzzzz bilir ama Big Grin
O Küfür edenler ban yerse varya benim albüm baya kabarık tek tek atayım sana Can bu küfürbazları Smile
Bende dönmeyi düşünüyorum. Can özel mesajları sık sık temizlemen gerekecek. Big Grin
Bu arada mete char sana kaldı he şanslısın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler