Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Baya Değişmiş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beni eskilerden herkes hatırlar Smile Bugun oyunu tekrar yukledim hesap taşıma falan yaptım şans eseri eski hesabımı girdim bi anda giriverdi bu hesabımın banlı oldugunu hatırlıyodum eski banlar açıldı mı?60 Level hesabıma giriş yaptım bugun baya bi şok oldum 3 senedir üstü tozluydu Smile banlar acıldı mı?Yoksa bu hesabım acıkmıydı?Oyunla ilgili baya yabancı kaldım
(06-15-2012 12:33 AM)SarperÇelebi Yazılan: [ -> ]Beni eskilerden herkes hatırlar Smile Bugun oyunu tekrar yukledim hesap taşıma falan yaptım şans eseri eski hesabımı girdim bi anda giriverdi bu hesabımın banlı oldugunu hatırlıyodum eski banlar açıldı mı?60 Level hesabıma giriş yaptım bugun baya bi şok oldum 3 senedir üstü tozluydu Smile banlar acıldı mı?Yoksa bu hesabım acıkmıydı?Oyunla ilgili baya yabancı kaldım

Öncelikle oyuna dönmene sevindim cünki eski oyuncuları mumla arar olduk ban olayına gelince hack yapanların banı kalıcı zaten oyun sadece şirket değistirdi banlar ise açılmadı fakat senin charın ban sebebini bilmediğimden birsey diyemem
(06-15-2012 12:33 AM)SarperÇelebi Yazılan: [ -> ]Beni eskilerden herkes hatırlar Smile Bugun oyunu tekrar yukledim hesap taşıma falan yaptım şans eseri eski hesabımı girdim bi anda giriverdi bu hesabımın banlı oldugunu hatırlıyodum eski banlar açıldı mı?60 Level hesabıma giriş yaptım bugun baya bi şok oldum 3 senedir üstü tozluydu Smile banlar acıldı mı?Yoksa bu hesabım acıkmıydı?Oyunla ilgili baya yabancı kaldım

Öncelikle oyuna dönmene sevindim cünki eski oyuncuları mumla arar olduk ban olayına gelince hack yapanların banı kalıcı zaten oyun sadece şirket değistirdi banlar ise açılmadı fakat senin charın ban sebebini bilmediğimden birsey diyemem

Vaaaay eski nubik gelmiş .
İllegal programdan değilde örnek veriyorum swap vs türden ban yediyse açılıyor... beyfendi
Referans Adresler