Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: internet sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Facebook falan hiç bişiye giremiyorum google giriyo bide bu foruma giriyor başka hiç bir siteye giremiyorum yardım edebilcek varmı ?
modeminee res atmayı dene benim açtığım bir konuyu sen açmışsın bence konu kilit..

eğer modeme res attın ve düzelmiyorsa konu kalabilir.
mozilla da sorun var galiba youtube da felan videoları durdurunca ses devam ediyor
(06-14-2012 01:08 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]mozilla da sorun var galiba youtube da felan videoları durdurunca ses devam ediyor

Yok chrome kullanıyorum
(06-14-2012 12:58 PM)ramboos Yazılan: [ -> ]modeminee res atmayı dene benim açtığım bir konuyu sen açmışsın bence konu kilit..

eğer modeme res attın ve düzelmiyorsa konu kalabilir.

yok olmadı
Dns ayarlarını kontrol et.
Pardon Yeni haberi bildiremedim söylediklerinizle hiç alakası yok aslında.

asıl olay ttnet kullanıyorasan tabi türk sitelerinden başka amerikan felan ingiliz sitelerine girmemesi buda ttnetin sorunu
senle alakası yok 1-2 gün bekle hepimizde olan şey bu düzelir. örn ; google , facebook, samsung felan. bu sitelere girebilirsiniz ancak yavaşlığının sebebi dediğim gibi ttnet dolayı. Portlada sorun varmış sanırım .Yanlışım varsa k.b ama böyle duydum.
Referans Adresler