Burak Kandöker şimdi bu oyunu indiriyorum oyun hakkında bilgi verir misin?
Silahlar nereden alınıyor.
G1le alınan varmı
Premium gibi şeyler varmı
cephanelik varmı
varsa içinde levelli silahlar varmı?
Silahlar oyuna girdiğinde sol tarafda Envanterim yazıyor oraya girip bütün silahları görebilirsin.
Oyunu G1 üzerinden indirirsen G1 ile alışveriş yapabilirsin
Premium var,War Rocktaki gibi markette indirim,%50 exp ve para kazandırıyor.
Cephanelik var,bütün silahları istediğin şekilde şekillendirip parçaları çıkartıp başka parçalar ekleyebilirsin.
Silahların bazılarında seviye gerekiyor War Rock gibi..
Genel olarak War Rock'a benziyor ek olarak bütün silahlara istediğin şekilde eklenti yapabiliyorsun.
Bu eklentiler silahlara ayrıyetten özellik katıyor mu ? Ve Warrock'daki gibi retail olucak mı ?
(06-14-2012 12:19 PM)Selçuk Yazılan: [ -> ]Bu eklentiler silahlara ayrıyetten özellik katıyor mu ? Ve Warrock'daki gibi retail olucak mı ?
(06-14-2012 12:19 PM)Selçuk Yazılan: [ -> ]Bu eklentiler silahlara ayrıyetten özellik katıyor mu ? Ve Warrock'daki gibi retail olucak mı ?
Hemen hemen her silahın retailini alabiliyorsunuz.Süre seçeneklerinin altında 3, 7, 30 ve süresiz yazıyor.Ama ucuz değil,War Rock'a göre pahalı.
Silahlara yaptığınız eklentilerin silah üzerindeki değişiklikleri alt bölümde neleri ne kadar etkilediği detaylı şekilde yazıyor.
merak ediyordum şimdi indiriyorum

gamerfirstten indiriyorum gamerfirst live ı indirdi açtım sol üstte yer var dolmuyor ne yapıcam .s
oyunu indirdim deneyelim bakalım (:
Burak oyunu başlatıyorum start game diyorum sonra error geliyor.