Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternetin Yavaşlaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrock bir yana benim internet bu aralar acayip yavaşladı.

8 mhps internet hızım var ancak size söyleyeyim şu an google bile 3-4 sn arası açılıyor. Forumda geziyorum konuya bakacağım sayfanın üst kısmı yükleniyor altı yüklenmiyor ( yükleniyorda uzun sürüyor ) konuyu ancak 10 sn felan beklesem ancak okuyorum. Youtube giriyorum videolar açılmıyor kafayı yiyeceğim.....!!!!AngryAngryAngry

Lütfen arkadaşlar şu interneti halletmeme yardımcı olun yatıp kalkıp dua edecem yardımcı olana.

Bunun sebebini tam olarak bilmiyorum virüs mü var felan. Sad

İnt. TTnet ve ayriyetten 1 mb ile dosya çekiyordum intden. Yeni haberleri bildireceğim..
ve bu konuyu açmak için 4 dk uğraştım..

1.YENİ HABER : İnternette Bir Şey indirirken hız düşmemiş. Film indirmeyi denedim yine 1mb ile çekiyor.

2.YENİ HABER : Facebook'a ilk girdiğim zaman facebook tam yüklenmiyor yani sayfanın etrafı bembeyaz oluyor mobile mod gibi bir hale giriyor yani.
Modemine res at. Ping'in yükselmiş anlaşılan.
sonracığıma, Yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp onar de. Başlat>çalıştır>cmd>ipconfig /flushdns yaz. Sonra geri dön
Deminde benim net gitti sebebini anlayamadım ama şimdi geldi.
Bugün benimde internetimde kopukluk var
Konu kilit alican açıkladı konunun cevabını.. Yan komşuyada sordum pc den anlıyor biraz oda öyle demişti.. Res ve sorun çözüldü cillop gibi çalışıyor maşallah Smile
Referans Adresler