Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film öneri :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aşk Sarhoşu - Sürpriz Baba - Zamana Karşı - İçinde yaşadığım deri - Akıl almaz - Nereden Biliyorsun - Hırsızlar Şehri - Turist - Ölüm Yarışı 1-2 - Limit Yok (Tavsiyeli) - Zirveye giden yol

- Yeter herhalde Wink
(06-13-2012 05:28 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(06-13-2012 04:15 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Safe(Muhakkak izle),diktatör,battleships,avangers,John Carter,Felekten Bir Gece,Next Smile

Safe türkçe dublaj çıktı mı geçen gün netten izlicektim.Türkçe altyazılıydı

Türkçe dublaj çıkmadı.Torrentdan indirdim altyazı
diktatör yada Chronicle öneririm.
İngilizcelerini PARANTEZ içinde verdim Smile trailerini izle sevidiğin olursa izle işte iyi seyirler :

96 Saat ( TAKEN ) , Thor ( Thor ) , Yüzüklerin Efendisi ( Lord Of The Rings) kesin izle bu bir seri , Limitsiz (Limitless ) ,127 Saat (127 Hours ) 5 Oscar'ı Felan var istiyosan izle ben beğendim , Mekanik ( Mechanic ) idare eder , Görevimiz Tehlike Hayalet Protokolü (Mission Impossible Ghost Protocol) Kesin izlemelisin Smile, James Bond Serisi ( James Bond yaz çıkar Big Grin ) , Başlangıç ( Inception ) , Sharlock Holmes (Yaz Çıkar) Kesin İzlemelisin (Seri) , Yaşam Şifresi (Source Code )

Dahada var ama yazmıyayım işte yeter sanırım bunlar victory.gif

Dizi Olarak Yakınsan :

How I Met Your Mother , Simpson , Merlin , Game Of Thrones = Bunlar İYİ Smile

Bana Göre En İyilerini Yeşil Yazıyla Gösterdim..
Bunlar İnsanı Çekecek Filmler Yani Aşk Seviyosan Bu Macera Filmini bile Sevebilirsin. Sevdiğin türlere bakmadan yazdım k.b
Tekrardan İyi Seyirler..
Rec diye korkumsu filim serisi var onları izle çok zevkli Smile
Sonra ''para''normal aktivite var Smile oda hafif korkumsu Smile
Zombiciklerin şafağı var ( Zombilerin şafağı ) Çok komik Smile
The Walking Dead var dizi serisi ama filim gibi her biri 40 dk 2 sezon 20'yi aşkın bölüm şuanda 3. sezon hazırlıkları yapılıyor FX'de saat 22:00 pazar günleri yeni bölüm 22:00 cumartesi eski bölüm tekrarı Smile ama şuanda yok Smile
Sonraaa. Titanların savaşı var
Battle Ship var
Gülmek istiyorsan filim arama cem yılmaz yaz youtube 2 saat garanti gülersin ( Dikkat çatlayabilirsiniz ! )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler