Aşk Sarhoşu - Sürpriz Baba - Zamana Karşı - İçinde yaşadığım deri - Akıl almaz - Nereden Biliyorsun - Hırsızlar Şehri - Turist - Ölüm Yarışı 1-2 - Limit Yok (Tavsiyeli) - Zirveye giden yol
- Yeter herhalde

(06-13-2012 05:28 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (06-13-2012 04:15 PM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Safe(Muhakkak izle),diktatör,battleships,avangers,John Carter,Felekten Bir Gece,Next 
Safe türkçe dublaj çıktı mı geçen gün netten izlicektim.Türkçe altyazılıydı
Türkçe dublaj çıkmadı.Torrentdan indirdim altyazı
diktatör yada Chronicle öneririm.
İngilizcelerini PARANTEZ içinde verdim

trailerini izle sevidiğin olursa izle işte iyi seyirler :
96 Saat ( TAKEN ) , Thor ( Thor ) ,
Yüzüklerin Efendisi ( Lord Of The Rings) kesin izle bu bir seri , Limitsiz (Limitless ) ,127 Saat (127 Hours ) 5 Oscar'ı Felan var istiyosan izle ben beğendim , Mekanik ( Mechanic ) idare eder ,
Görevimiz Tehlike Hayalet Protokolü (Mission Impossible Ghost Protocol) Kesin izlemelisin 
,
James Bond Serisi ( James Bond yaz çıkar
) ,
Başlangıç ( Inception ) , Sharlock Holmes (Yaz Çıkar) Kesin İzlemelisin (Seri) , Yaşam Şifresi (Source Code )
Dahada var ama yazmıyayım işte yeter sanırım bunlar
Dizi Olarak Yakınsan :
How I Met Your Mother , Simpson , Merlin , Game Of Thrones = Bunlar İYİ
Bana Göre En İyilerini Yeşil Yazıyla Gösterdim..
Bunlar İnsanı Çekecek Filmler Yani Aşk Seviyosan Bu Macera Filmini bile Sevebilirsin. Sevdiğin türlere bakmadan yazdım k.b
Tekrardan İyi Seyirler..
Rec diye korkumsu filim serisi var onları izle çok zevkli

Sonra ''para''normal aktivite var

oda hafif korkumsu

Zombiciklerin şafağı var ( Zombilerin şafağı ) Çok komik

The Walking Dead var dizi serisi ama filim gibi her biri 40 dk 2 sezon 20'yi aşkın bölüm şuanda 3. sezon hazırlıkları yapılıyor FX'de saat 22:00 pazar günleri yeni bölüm 22:00 cumartesi eski bölüm tekrarı

ama şuanda yok

Sonraaa. Titanların savaşı var
Battle Ship var
Gülmek istiyorsan filim arama cem yılmaz yaz youtube 2 saat garanti gülersin ( Dikkat çatlayabilirsiniz ! )