Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Shoutbox
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Shoutbox altta değil de üstte olursa daha iyi olur her an gözümüzün önünde ve Sohbet anlamında gerçekten iyi olur.
Evet iyi düşünmüşsün.. Smile Ama nereye konacak yer yok Big Grin
önceki yerine konu yerinin hemen üstüne.
Eskiden üstteydi fakat yazılan yazılar ve hoş olmayan yorumlamalar sonrası alt tarafa alındı.
Genel bakışın altına olması daha iyi olur.
(06-13-2012 11:39 AM)Camer Yazılan: [ -> ]önceki yerine konu yerinin hemen üstüne.

(06-13-2012 11:42 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Eskiden üstteydi fakat yazılan yazılar ve hoş olmayan yorumlamalar sonrası alt tarafa alındı.

Önceden üstte olduğunu bilmiyordum. Şimdi bakıyorum bomboş... Üstte olması forumu daha da aktif hale getirebilir. Smile

Alıntı:Genel bakışın altına olması daha iyi olur.

Genel bakışın yeri gayet iyi bence...
(06-13-2012 11:46 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-13-2012 11:45 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Genel bakışın altına olması daha iyi olur.

Bence de iyi. Zaten ona bir şey diyen yok. Wink
(06-13-2012 11:54 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(06-13-2012 11:46 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-13-2012 11:45 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Genel bakışın altına olması daha iyi olur.

Bence de iyi. Zaten ona bir şey diyen yok. Wink

Pardon ben yanlış anlamışım. Big Grin

Genel bakışın altta olması daha iyi dediğini sandım Big Grin
üstte olduğu zamanlarda bir açığı vardı bazıları girip küfür ediyordu o sebeple daha az dikkat çeken yer yani alt kısma taşındı sohbet
Arkadaşların dedikleri gibi hoş olmayan kelimeler, yazışmalar sonucunda alta alındı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler