Bu oyun artık oynanmaz hale geldi. Nexon oyuna sahip çıkar dedik, yarı yolda bıraktı. Uzun lafın kısası ne kadar güncelleme olursa olsun . Ne lag gider, nede hack gider. Adamlar her seferinde daha güçlü hack çıkarıyorlar. Benim görüşüm bu oyun bu saatten sonra daha düzelmez. Bana katılan varsa +1 yazsın. Ama WTR de olmaya devam edeceğim

Amacın ne ?

Keşke WTR'yi de bıraksaydın

Bence nexonu eleştirmek için henüz erken adamlar daha bir şey yapmadıki
benim oyunumda lag sıfır ve hack istemiyorsan middle east var orda cok nadir cıkıyor(cıkanlarda türk zaten) hem nexon daha yeni bence oyun cok daha iyi yerlere gelecektir
Sen hangi akıl mantıkla nexon'u suçluyorsun oyun nexon'a geçeli daha ne kadar oldu ? Benim şahsi görüşüm oyunun lagı azalmış ama bireysel laglara birşey diyemem . Ben nexon'un daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum
Nexonu suçladığım falan yok. Sadece bu oyun hiç bir zaman iyi bir yere gelemiyecek. Combat arms oyunu zaten belli girdiğin her oda hack hiç bir çözüm bulunamıyor. Artık zamana kalmış bişey.
Keşke bu oyunun beta döneminde burada bulunsaydınız, o zaman daha iyi anlardınız.
Ben bu oyunu yaklasık 5 sene oynadım ve kendimi bildim bileli hack var oyunda ve bunlara sinirime ağzıma almadığım küfür kalmadı bu saatten sonrada hacklerin kalkacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü isteseler çoktan kaldırırlardı bu hacklerden para kazanıyor adamlar.Bende isterim elbette kalksın ama imkansıza yakın bir oran malesef.
Palavra atma, rep almak için açtım bu konuyu desene ...