Beyler mezun olduğum liseden iş yeri açma belgesi aldım... Bu belgeyi nasıl değerlendirebilirim ? Yani kiraya filan veriliyor diyorlar aylık ücret karşılığı nasıl yapıcaz onu ve riski varmı ?
Sen çok yanlış gelmişsin

Acaba isyerini sen acmış gibi gösterip öylemi açacaklarki bilemedim şimdi. Bu olayı ilk defa senden duydum bi fikrim yok
galiba senin diplomani kendinin miş gibi gösterip o adam işyeri felan açiyor diye biliorm
Gözlük ıçın öyle yapılıyo mesela adam açıyo yerı sende ona dıplomanı verıyosun adam kullana bılıyo ama senınkı nasıl olucak bılmıyorum
Meslek lisesi çıkışlıyım bende de var ama duymadım öyle bir şey.Zaten o belge senin adına veriliyor. Yani dükkan senin adına açılabilir ya da ne bileyim seni usta gösterip açabilir. Riskli gibi
(06-12-2012 09:37 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Beyler mezun olduğum liseden iş yeri açma belgesi aldım... Bu belgeyi nasıl değerlendirebilirim ? Yani kiraya filan veriliyor diyorlar aylık ücret karşılığı nasıl yapıcaz onu ve riski varmı ?
hangi bölümdün sen
mesela bi maden mühendisi başkasına ayda 5 bin tlye diplomasını kiraya veriyor.O kiraya verdiği adam işletmeyi işletiyor ama işletme diploma sahibinin üzerine oluyor ve imza atılacak yerlerde diploma sahibi imza atıyor yani güvendiğin bi yer olduğunda verebilirsin çevremde kiraya veren çok
Bölüm bilişim teknolojileri beyler... Vallahi güvenilir biri bulmakta zor be arkadaş

Senin üstüne açarlar dükkanı sonra pis işler yaparlar,ömrünün kalanını kodeste geçirirsin.
Diploma kiralamak suçtur Sinan.