Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu bırakıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler, WarrockTR'yi bırakıyorum nexon.gen.tr diye site açıp takılcam. En azından oyun bi' süre daha Nexon'da kalır.

Gamersfirst.gen.tr diye site açıp ve bu sitenin büyük bi' içeriği War Rock ile doldurup, daha sonra da War Rock'un Nexon'a geçmesi.

Gamersfirst.gen.tr fail.

Ben WarrockTR'yi bıraksam, WarrockTR beni bırakmaz. Ben BuRi'yi bıraksam, BuRi beni bırakmaz.

Hepinizi yalıyorum.
İstanbul'a geliyom la.
(06-12-2012 07:32 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İstanbul'a geliyom la.

NE ZAMAN LAN?
Temmuz sonu ağustos başı gibi falan
Uğur hatta şöyle yap ''Forumda adaletli bir yönetim olmadığı için ve seviyesiz insanların yönetim kadrosunda bulunmasından dolayı forumu bırakıyorum'' falan de daha etkili olur.

Sonra hergün WTR'de yoktan yere modlara adminlere laf söyle,multi hesaplarla gir millete küfür et sonrada forum adaletsiz oyun adaletsiz de.Bu yazdıklarım bu aralar çok prim yapıyor.victory.gif
Uğur vallahi senle uğraşılmaz Big Grin
Cnmm avatrN çk qsLmiş X) x)
(06-12-2012 07:42 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Cnmm avatrN çk qsLmiş X) x)

Aqyqnen cnmm .s .S
Murat sıçtı Sad
(06-12-2012 07:38 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Uğur hatta şöyle yap ''Forumda adaletli bir yönetim olmadığı için ve seviyesiz insanların yönetim kadrosunda bulunmasından dolayı forumu bırakıyorum'' falan de daha etkili olur.

Sonra hergün WTR'de yoktan yere modlara adminlere laf söyle,multi hesaplarla gir millete küfür et sonrada forum adaletsiz oyun adaletsiz de.Bu yazdıklarım bu aralar çok prim yapıyor.victory.gif

Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler