Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forumu bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Balık Balık Balık...ARTİSTDipsizzz
(06-12-2012 08:31 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Balık Balık Balık...ARTİSTDipsizzz

Etrafta çok balık dolanıyor bu aralar Smile
(06-12-2012 08:40 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(06-12-2012 08:31 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Balık Balık Balık...ARTİSTDipsizzz

Etrafta çok balık dolanıyor bu aralar Smile

+1 beyfendi
(06-12-2012 07:54 PM)nihilizm Yazılan: [ -> ]
(06-12-2012 06:52 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(06-12-2012 03:04 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Herkese merhaba
-Lafı fazla uzatmadan konuya giricem.Forumda adaletli bir yönetim olmadığı için ve seviyesiz insanların yönetim kadrosunda bulunmasından dolayı forumu bırakıyorum...
Kendinize iyi bakın,esen kalın.

Adalet kavramının kime göre neye göre nasıl işlediğini ,heleki WTR'de nasıl olduğunu nasıl biliyorsun.

NBK clanının yaptığı pis işlerin bu forumda gündeme gelmesi ve devamında konu altında yazılanlar sizlerin ne kadar karaktersiz olduğunu birkez daha ortaya çıkardı.

Daha önce İbrahim bayraktar bu forumda TS yetkilisi iken nbkfabula konusunu sümen altı edip forumdan alındığını kimin emriyle konuyu sildiğini biliyorsundur.

Belki warrock sizin gibilerden temizlenmez ama forumda temizlemek düzgün oyuncuların elinde.

konuyu yine bize getirdigin için seni tebrik ediyorum aklıma birşey gelmiştide o yüzden yazıyorum sagda solda millete bizi bitirdiğinizi söylemişsiniz de gerçekten bitirdiniz ama gülmekten Big GrinBig Grin

Biz kimsenin arkasından konuşmayız ,herşeyi kişilerin yüzlerine vururuz, buda bazı haysiyetsizleri rahatsız eder.
hıhım anlıyorum adamım
(06-12-2012 04:37 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Ben de bu Balıktan nefret ediyorum.[Resim: fighting0030.gif]Pislik herifin teki.[Resim: evilgrin0039.gif]Canın cehenneme balık [Resim: jackoff.gif]

Yapma volkaaannnnn

Beni neden sevmiyorsun :'(
Beni neden sevmiyorsun dedin aklıma bu geldi Big Grin Big Grin

-Lafı fazla uzatmadan konuya giricem.Forumda adaletli bir yönetim olmadığı için ve seviyesiz insanların yönetim kadrosunda bulunmasından dolayı forumu bırakıyorum...

Adalet kavramının kime göre neye göre nasıl işlediğini ,heleki WTR'de nasıl olduğunu nasıl biliyorsun.

NBK clanının yaptığı pis işlerin bu forumda gündeme gelmesi ve devamında konu altında yazılanlar sizlerin ne kadar karaktersiz olduğunu birkez daha ortaya çıkardı.

Daha önce İbrahim bayraktar bu forumda TS yetkilisi iken nbkfabula konusunu sümen altı edip forumdan alındığını kimin emriyle konuyu sildiğini biliyorsundur.

Belki warrock sizin gibilerden temizlenmez ama forumda temizlemek düzgün oyuncuların elinde.

Burda kişisel birşeyden bahsediyorum.Sen beni sırf o clanda olduğum için zıt bellemişsin başka birşey değil.Kimin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmez ben kendi yoluma bakarım.
-Biz pis işlerle uğraşıyoruz siz sütten çıkmış akkaşık öyle mi ? Smile
Ne bok olduğunuzu bilmiyor muyuz sanki ...
-Sadece yapılan saçma sapan yorumlara bakmak adına girdim.iyi geceler...

Bu arada sinanyksl kendine iyi bak dostum...
(06-13-2012 12:56 AM)atarespect Yazılan: [ -> ]

Burda kişisel birşeyden bahsediyorum.Sen beni sırf o clanda olduğum için zıt bellemişsin başka birşey değil.Kimin ne yaptığı beni hiç ilgilendirmez ben kendi yoluma bakarım.
-Biz pis işlerle uğraşıyoruz siz sütten çıkmış akkaşık öyle mi ? Smile
Ne bok olduğunuzu bilmiyor muyuz sanki ...
-Sadece yapılan saçma sapan yorumlara bakmak adına girdim.iyi geceler...

Bu arada sinanyksl kendine iyi bak dostum...

Aynen totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler