Arkadaşlar Ben Warrock Nexona Geçmeden Önce Yeni Çar Açmıştım 8-9 lvl e kadar kastım nickim player87654 gibi bişeydi nick değiştirmeye üşeniyrodum tam nick değiştireceğim sırada warrock nexona taşındı ve değiştiremedim şimdide değiştiremiyorum yokmu ya bi çözümü

lütfen yardım edin nickimin böyle kalmasını istemiyorum

Şimdiden Teşekkürler
Çözümü yok sanırım bana kalırsa yeni çar aç hem retail p90'da geliyor .
leveli düşükmüş zaten aç yeni bir char sıkıntı etme
Evet P90, Med kit 2 vb. retail veriyor.

Nickchange itemi yakın bir zamanda gelecektir. O zaman satın alıp değiştirebilirsin, onun dışında ismini değişmen ne yazık ki mümkün değil.
Alıntı:Yeni bir hesap aç nexon'da , hem adını MxxBxx gibi büyük küçükte yapabilirsin.7-8 level önemli değil derim sana.
Bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler...

Hepinize Teşekkürler Arkadaşlar Çar 12 lvl de şu an tmm yeni çar açarım zaten var açmıştım retaillerde geldi onu aksarım o zmn anlayışınız için teşekkürler

9 level hesap için 25 liraya nick change itemi almaya değmez
(06-12-2012 12:37 PM)Star Yazılan: [ -> ]9 level hesap için 25 liraya nick change itemi almaya değmez
hesap 12 lvl ama ztn almıcam nick change yeni hesap kasıcam hepinize teşekkürler
(06-12-2012 12:39 PM)ahmet9525 Yazılan: [ -> ] (06-12-2012 12:37 PM)Star Yazılan: [ -> ]9 level hesap için 25 liraya nick change itemi almaya değmez
hesap 12 lvl ama ztn almıcam nick change yeni hesap kasıcam hepinize teşekkürler
Ozaman Kilit.