06-11-2012, 09:09 PM
Arkadaşlar, yaklaşık 20 gün önce Nexon şirketine açtığı adminlik başvurusu için CV'mi yolladım. 4 gündür gelişmelerle karşı karşıyayım. Bugün Burak'la da konuştuk sizlerle paylaşmak istedim. Şu an Nexon'dan sözleşme detaylarını bekliyorum, imzaladıktan sonra oyun içi GM olarak birlikte olacağım. Ancak; yine de şu an kesin bir konu açmıyorum, bilgilendirmek amaçlı arkadaşlar. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
Yaptığımız konuşmalar :
1 )
Hi Ömer,
I’m Chun-Bonn and in charge to create your home GM contract.
Please send me your ID card scan so I can proceed. Thank you.
Kind regards
Chun-Bonn Tang
Benden TC-kimlik numaramı scanleyip yollamamı istedi, yaptım yolladım ve ayrıca üniversite kimliğimi yolladım.
2 )Hello Ömer, how are you doing?
I’m preparing your Home GM contract and need to know
Your full address, as the one you sent to me by Email did
Not have any postal code.
I also need your ID card or passport scan as all contracts
Are only valid if the employee can prove his identity.
Thank you.
Kind regards
Biraz geç kalmıştım 1 gün sonra attım bu gelen 2. maildi. Ayrıca, cv'de posta kodunu yazmayı unutmuşum o bilgileri doldurup tekrar e-mail attım.
Chun-Bonn
3)
Hi Ömer,
thank you very much for your reply.
Once the contract is signed by our CEO,
I will send it to you for reviewing and signing.
Kind regards
Chun-Bonn
Gönderdiğim scanlerden sonra bu konuşma geçti, kısacası TC kimlik numaramla hakkımda bir sözleşme açılıyor, bu sözleşme şirket CEO'su tarafından onay gördükten sonra bana okuyup imzalamam için sunulacak.
4 )
Hi Ömer,
thank you for completing your address data.
Regards
Chun-Bonn
Bilgiler için teşekkür etti.
5)
Hi Ömer,
sure you will see the contract and need to read all pages before you sign.
Then our GMs will tutor you.
Kind regards
Chun-Bonn
Kendisine adminlik için sözleşmeyi görebilecek miyim onu sordum, ayrıca Gm olduğumda nasıl bir sistem ile karşılaşacağımı sordum. O da bana sözleşmeyi görebileceğimi, imzalamadan önce hepsini okumam gerektiğini söyledi. Daha sonrasında diğer Nexon GM'leri bana yardım edeceklermiş sorularım hakkında.
Evet arkadaşlar, eğer bu işe layık görüldüysem, ben de bunu en iyi şekilde sizlerle uygulayacağım. Sorunlarınıza çözüm bulmak için, sizlere daha iyi bir oyun ortamı yaratmak için elimden geleni yapacağım, ancak ; benim dışımda 1 kişi daha alınacak, bu kişi şu anda kim onu ben de bilmiyorum. Ayrıca seçimlerden sonra bir moderatör ekibinin de alınacağını duydum. Bu alımlar olduğunda diğer GM arkadaşımla birlikte sizlere duyuru yapacağımıza emin olabilirsiniz. Her şeyin en iyi ve en doğru biçimde sonuç bulmasını isterim. Sizleri seviyorum. İyi oyunlar.
Yaptığımız konuşmalar :
1 )
Hi Ömer,
I’m Chun-Bonn and in charge to create your home GM contract.
Please send me your ID card scan so I can proceed. Thank you.
Kind regards
Chun-Bonn Tang
Benden TC-kimlik numaramı scanleyip yollamamı istedi, yaptım yolladım ve ayrıca üniversite kimliğimi yolladım.
2 )Hello Ömer, how are you doing?
I’m preparing your Home GM contract and need to know
Your full address, as the one you sent to me by Email did
Not have any postal code.
I also need your ID card or passport scan as all contracts
Are only valid if the employee can prove his identity.
Thank you.
Kind regards
Biraz geç kalmıştım 1 gün sonra attım bu gelen 2. maildi. Ayrıca, cv'de posta kodunu yazmayı unutmuşum o bilgileri doldurup tekrar e-mail attım.
Chun-Bonn
3)
Hi Ömer,
thank you very much for your reply.
Once the contract is signed by our CEO,
I will send it to you for reviewing and signing.
Kind regards
Chun-Bonn
Gönderdiğim scanlerden sonra bu konuşma geçti, kısacası TC kimlik numaramla hakkımda bir sözleşme açılıyor, bu sözleşme şirket CEO'su tarafından onay gördükten sonra bana okuyup imzalamam için sunulacak.
4 )
Hi Ömer,
thank you for completing your address data.
Regards
Chun-Bonn
Bilgiler için teşekkür etti.
5)
Hi Ömer,
sure you will see the contract and need to read all pages before you sign.
Then our GMs will tutor you.
Kind regards
Chun-Bonn
Kendisine adminlik için sözleşmeyi görebilecek miyim onu sordum, ayrıca Gm olduğumda nasıl bir sistem ile karşılaşacağımı sordum. O da bana sözleşmeyi görebileceğimi, imzalamadan önce hepsini okumam gerektiğini söyledi. Daha sonrasında diğer Nexon GM'leri bana yardım edeceklermiş sorularım hakkında.
Evet arkadaşlar, eğer bu işe layık görüldüysem, ben de bunu en iyi şekilde sizlerle uygulayacağım. Sorunlarınıza çözüm bulmak için, sizlere daha iyi bir oyun ortamı yaratmak için elimden geleni yapacağım, ancak ; benim dışımda 1 kişi daha alınacak, bu kişi şu anda kim onu ben de bilmiyorum. Ayrıca seçimlerden sonra bir moderatör ekibinin de alınacağını duydum. Bu alımlar olduğunda diğer GM arkadaşımla birlikte sizlere duyuru yapacağımıza emin olabilirsiniz. Her şeyin en iyi ve en doğru biçimde sonuç bulmasını isterim. Sizleri seviyorum. İyi oyunlar.