Arkadaşlar yeter artık hack diye iftira atıp duruyolar oyunu bırakma noktasına geldim. Tv vereyim diyorum flaştan açıyosun diyolar ben bunları nasıl inandıracam anlamıyorum ki yeter artık ya. Bilen varsa yardım etsin yoksa oyunu bırakacağım. yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşlar.
Oyundaki Nickim : krbk7860 bana hack diyenler eğer burdaysa görüşelim bi artık nasıl inancaksan
tek çözümü baban bile olsa oyunda s.a. bile yazmayacaksın.
sağ tarafı kağıt yardımıyla kapat

(06-11-2012 07:36 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]sağ tarafı kağıt yardımıyla kapat 
Sol taraf değilmiydi ?
mönitörün o kısmını bozmayı düşünüyorum

(06-11-2012 07:38 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ] (06-11-2012 07:36 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]sağ tarafı kağıt yardımıyla kapat 
Sol taraf değilmiydi ?
Bize göre sol pc ye göre sağ

yav herneyse beyler gelirken sağda giderken solda

Ölünce hack oluyoruz hep oyun çoluk çocuk dolduğu için böyle, ölmeyi yediremiyorlar bi kendileri biliyor oyunu hep onlar kill yapsın aman efendim ben ölmiyeyim cart curt.Kafana takma derim.
Allah senin içinin güzelliğini biliyor kardeşim kafana takma sen.Sen kendi vicdanınla rahat rahat oynabiliyorsan gerisi sadece teferruattır.Sen sıkma tatlı canını oyna oynunu elbet sana iftira atanlar kor ateşlerde günü geldiğinde yanacaktır.
(06-12-2012 12:11 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Allah senin içinin güzelliğini biliyor kardeşim kafana takma sen.Sen kendi vicdanınla rahat rahat oynabiliyorsan gerisi sadece teferruattır.Sen sıkma tatlı canını oyna oynunu elbet sana iftira atanlar kor ateşlerde günü geldiğinde yanacaktır.
Aynen kardeşim kul hakkına giriyorlar boşver haram et hakkını.