Merhaba arkadaşlar yaz geldi evde sıkılıyorum spora başlamak istiyorum ankarada oturuyorum ankaragücü spor kulübünün yaz okuluna gitmek istiyorum 1995liyim fakat 1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005 yaşlıların başvurabilecekleri yazıyor hiçmi girme şansım yok bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun çankaya belediyeside yaz okulları açmış ben altındağda oturuyorum başka belediyedeki etkinlige katılabilirmiyim herkese günaydın.
Yok kardeş önceden hiç spor yapmadım bu yaz evde durursam iyice bilgisayar kolik olucam birde 150tl ücret istiyorlarmış aylıkmı oluyor bu yoksa bütün yaz için geçerlimi tek ücret almazlarmı yani beni şimdi :/
onun yerine 150 tl ye dışarı çık gez dolaş, eğer amacın yazın vakit geçirmekse, daha keyifli olur senin için. Öyle düşünüyorum.
abi az kilo veririm bilgisayar başında geçti ufaklıgım az boyum atsın staj var okul açıldıgında vücut yorgunluga alışsın bir şeyler ögrenmek istiyorum ondan yani
çok bunalıyorum artık uyumak istemiyorum sabaha kadar oyun oynamak istemiyorum düzene giriyim az
saat 6 ben hala oyun oynuyorum sıkılıyorum bıktım millet uyuyor kalktıgında bir şeylerle ugrasıyor benim yapıcak bir şeyim yok
mesela spor yapmak istiyorsan gençlik parkı girişinde gençlik spor merkezi var taekwando,boks,wusu gibi ücretsiz spor dersleri veriliyor oraya gidebilirsin

Ayni problemi bende yaşıyorum.Ben Kıbrıs'ta oturuyorum bir futbol takımına yazılacam birde gym'e gidecem herhalde...
(06-11-2012 06:24 AM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]mesela spor yapmak istiyorsan gençlik parkı girişinde gençlik spor merkezi var taekwando,boks,wusu gibi ücretsiz spor dersleri veriliyor oraya gidebilirsin 
hentbol yada basketbol istiyorum kardeş ya bak ama orayı biliyorum ne burası demişligim olmustu ögrendigim iyi oldu

(06-11-2012 06:27 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Ayni problemi bende yaşıyorum.Ben Kıbrıs'ta oturuyorum bir futbol takımına yazılacam birde gym'e gidecem herhalde...
Aynen insanlar uyurken biz yarasa gibi oturuyoruz hala oyun müzik gidiyoruz 1 gram uyku yok degişiklik olur benim içinde havam degişir çok utangacım ben birde belki bunuda yenerim
(06-11-2012 06:35 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (06-11-2012 06:24 AM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]mesela spor yapmak istiyorsan gençlik parkı girişinde gençlik spor merkezi var taekwando,boks,wusu gibi ücretsiz spor dersleri veriliyor oraya gidebilirsin 
hentbol yada basketbol istiyorum kardeş ya bak ama orayı biliyorum ne burası demişligim olmustu ögrendigim iyi oldu 
(06-11-2012 06:27 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Ayni problemi bende yaşıyorum.Ben Kıbrıs'ta oturuyorum bir futbol takımına yazılacam birde gym'e gidecem herhalde...
Aynen insanlar uyurken biz yarasa gibi oturuyoruz hala oyun müzik gidiyoruz 1 gram uyku yok degişiklik olur benim içinde havam degişir çok utangacım ben birde belki bunuda yenerim
haha

o utangaçlık bendede var

yengeç burcuyum...
(06-11-2012 09:21 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (06-11-2012 08:54 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ] (06-11-2012 06:35 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (06-11-2012 06:24 AM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]mesela spor yapmak istiyorsan gençlik parkı girişinde gençlik spor merkezi var taekwando,boks,wusu gibi ücretsiz spor dersleri veriliyor oraya gidebilirsin 
haha
o utangaçlık bendede var
yengeç burcuyum...
Ben terazi duygusal karışık bişeyim 

98 li 2002 lilerin arasında napıcan la. Amca derler sana.