Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: dövme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler dövme yaptırmaya karar verdim yazı yazdırıcam fakat ne yazdırsam karar veremedim bir fikir alışverişi yapsak fikirlerinizi bu konunun altına yazarsanız sevinirim
Bi arkadaşımda görmüştüm annesinin doğduğu günü, kardeşinin doğduğu ayı ve babasınında doğum tarihini yazdırmıştı. Onu yaptırabilirsin tabi kardeşin varsa
(06-10-2012 11:30 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Bi arkadaşımda görmüştüm annesinin doğduğu günü, kardeşinin doğduğu ayı ve babasınında doğum tarihini yazdırmıştı. Onu yaptırabilirsin tabi kardeşin varsa

güzel fikirmiş düşünücem
Yalnız kendi beğendiğin birşey olmalı nihayetinde bu kalıcı olacak ve ömrünün sonuna kadar bunu saklayacaksın vede dövmeyi sırf marjinal gözükmek için yaptırman saçma birşeyi çok beğenirsin ve bunu vücuduna yazdırırsın fakat sen vücuduna birşey yazdırmak istiyorsun ve yazdıracak birşey arıyorsun bu bana saçma geldi bir daha düşün derim.
yani yazdıracak çok şey var benim aklımdada birçok fikir var ama hangisini yazdırsam kafam çok karışık hani sizin fikirlerinizle benimkine yakın bir şey çıkarsa yani ne bilim işte düşünücem nihayetinde yine bana kalmış bir şey fakat fikir almak istedim
Google'a Michael Scofield's Body yaz onu yaptır.
Bu kıyağı sana kimse yapmaz Smile Sağ ve sol kolunun dirsek tarafına annenin ve babanın imzalarını yaptır çok anlamlı bişeydir.
Atatürk yazdır daha anlamlısı varmı şu devirde
"Ben babamın oğluyum."
[Resim: ataturk+dovmesi.jpg]

Fazla gelir dersen;

[Resim: kola-yapilan-ataturk-imzali-dovme_87731.jpg]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler