Merhaba arkadaşlar,
1 yıldır Warrock oynamayı bırakmıştım.Şimdi zarzor Nexon'dan üyelik aldım yarında indirip başlıyacağım Allah kısmet ederse

Ama uzun bir süre Premium veya NexonCash alamıyacağım.Sizden isteğim :
Allah ne muradın varsa versin abim çocuklar evde aç bekliyor nolur abi 1 kod verin
Ciddiyim katanada olsa koda muhtacım

Birde Nexon'un sitesinde nereye kod giriliyor biri söylerse memnun olurum

Suan kod falan kullanılmıyor o defter kapandı..Ben olsam hic baslamam cünkü hic degismedi oyun.
Editledim... Konu adını neden İngilizce yazma gereği hissettin ?
(06-10-2012 11:10 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Editledim... Konu adını neden İngilizce yazma gereği hissettin ?
Sinan adamı rezil etme "döndüm" diye başlıklı olur

Oyuna geri döndüm falan diye editle Allah aşkına
Allahım neden bizim milletimiz bu kadar özenti , ya o degil Türkçe'mizin neyini begenmiyonuz?
Ayrıca edit ingilizce bir kelime değilmi başlığın ingilizce olması sorunda senin konuyu "edit"lemen sorun değilmi ?
(06-10-2012 11:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ayrıca edit ingilizce bir kelime değilmi başlığın ingilizce olması sorunda senin konuyu "edit"lemen sorun değilmi ?
Düşündüm de adam haklı. "Düzenlendi" denebilir.
(06-10-2012 11:15 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Ayrıca edit ingilizce bir kelime değilmi başlığın ingilizce olması sorunda senin konuyu "edit"lemen sorun değilmi ?
Büyük açık yakaladın bravo... Bende tebrik ediyorum... Dikkatine sağlık hediyen geliyor...
(06-10-2012 11:14 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Allahım neden bizim milletimiz bu kadar özenti , ya o degil Türkçe'mizin neyini begenmiyonuz?
Yalnız şöyle bir durum var: "Türkçe" kelimesi yapım eki aldığından dolayı kesme işareti kullanamazsın. "Türkçemizin" olur.