Başlıkta belirttiğim gibi ekran zar zor açılıyor. Markası : Casper masaüstü
Açtığım zaman ekranın açık olduğunu gösteren ışık sürekli yanıp sönüyor. Bir türlü düzeltemedim.
- Ram - ekran kartı vb. kontrol ettim.
- Kabloları söküp tekrar taktım.
- Kasayı tamamen temizledim.
- Ekran kartını güncelledim.
Ekran şuan açık fakat açana kadar canım çıktı diyebilirim. Bir el atın.

Aklıma sadece temassızlık geliyor nedense
Ekranın kablosunu ekran kartına değilde on board a takmayı dene ekran hemen açılıyorsa sorun ekran kartındadır eğer yine geç açılıyorsa ekranda sorun vardır...
Casperden sonrasını okumadım.
Ekranın arkasına giren fişler gevşemiştir belki bu aklıma geldi

(06-10-2012 02:03 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ekranın kablosunu ekran kartına değilde on board a takmayı dene ekran hemen açılıyorsa sorun ekran kartındadır eğer yine geç açılıyorsa ekranda sorun vardır...
Üzerine harici ekran kartı takılı ise kabloyu hariciden çıkartıp onboard'a taksa bile çalışmaz.Onboard ancak harici Harici ekran kartını kasadan sökmesi lazım sorunun harici ekran kartında olduğunu anlamak için.Bu nedenle dediğin şey yanlış Metin.
Alıntı:Casperden sonrasını okumadım.
Saçma bir mantık
(06-10-2012 12:38 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Aklıma sadece temassızlık geliyor nedense
Benimde aklımda o var.
(06-10-2012 02:03 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ekranın kablosunu ekran kartına değilde on board a takmayı dene ekran hemen açılıyorsa sorun ekran kartındadır eğer yine geç açılıyorsa ekranda sorun vardır...
Şuan on-board'a takılı yalnız ekran kartına takılıyken de açılıyordu. Kafasına göre takılıyor bilgisayar nasıl bir işse
Casper gayet sağlam bir bilgisayar yaklaşık 6 - 7 yıldır kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorun oluyor.
İlgilendiğiniz için Teşekkürler...

monitörün kasaya giren kablosunu ya çok sıkmışsındır yada çok gevşektir ortasını tuttur.
(06-10-2012 04:46 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]monitörün kasaya giren kablosunu ya çok sıkmışsındır yada çok gevşektir ortasını tuttur.
Sıkı olduğundandır belki çünkü sökerken pense kullanmak zorunda kaldım

(06-10-2012 04:49 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ] (06-10-2012 04:46 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]monitörün kasaya giren kablosunu ya çok sıkmışsındır yada çok gevşektir ortasını tuttur.
Sıkı olduğundandır belki çünkü sökerken pense kullanmak zorunda kaldım 
bendede sürekli oluyordu deneme yanılma yoluyla çözdüm olayı dediğim gibi çok sıkıysa gevşet çok gevşekse az sık