Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim: Mehmet Akif Esendemir
*Doğum Tarihi: 1995
*İngilizce seviyesi : Chatroluette çok iyi anlaşıyorum valla almanlarla,ruslarla,ne düzeyde pek bilmem.Bana göre biraz daha iyi olmalı.
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Hemşire
*Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) : Okul sitesi yapmıştım ,bedava sitelerden.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Okul sitesini yöentmiştim
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Nasıl uygun görürseniz.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 6-7 saat telefondanda girebiliyorum.
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) : Eh işte az buçuk PS'den anlarım
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : 2008'den beri aralıklarla oynuyorum,fakat şuan ara verdim.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : akif1995, trbamboocha,Turkbrave,estergon45,trdewil45,
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: Estergon,SoA
Kişisel Bilgiler:
*İsim Soyisim:Mert Göymen
*Doğum Tarihi:10.04.1999
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Beginner
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Orta 3
*Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) : Yok
Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Hakkında Yardımcı Olma
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 3-4 saat
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) : Yok
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : okul varken yok, 2008
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : fearlesslord , fearlessmert , nca4love
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: İxMxF,Nca
Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim: Burak Doğan
*Doğum Tarihi: 28.07.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : İntermediate
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz :Lise 2. sınıf öğrencisiyim. *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) : Warrock Turkiye AR-GE Ekibi
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Var
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Grafikerlik dışında her alanda görev alabilirim.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Yaz geldiğinden dolayı hafta içi hafta sonu full
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) :Yok
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : Aktif olarak 5 senedir.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : turkbur4k ngpbozkurt, soulactiv3x, rtodai, understandme, llnewfearrll, vvvrusher llnewnexonll ( hatırladıklarım bu kadar )
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: NGP, hBw, SOH, NEW
Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim:Serkan Keçeci
*Doğum Tarihi: 25.08.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : İntermediate
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) : Lise 10.sınıf. Öğrenci/ WarrockLive moderatörlük (2 ay kadar)
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): tr.gg'den kendi sitelerim.
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Video Bölümü-Teknik servis
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 7 saat (sabah 10'dan akşam 5'e kadar pc başındayım)
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) : Sony vegas'da kendimi geliştiriyorum,Hypercam3, Google Sketchup
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : Evet.Betadanın sonlarından beri
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : camp3rush xcamp3rush kokopupu dvkextreme
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: DVK
Örnek Başvuru Yazılan:Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim:Boğaçhan Furuncu
*Doğum Tarihi:04/12/1995
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Bilişim Teknolojileri Öğrencisi Lise 4
*Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) :2-3 Kere Bir Tanesinin Adını Hatırlamaktayım Paylasmtr'de SüperModeratörlük Görevi Almıştım Yaklaşık 6-9 Ay Gibi Bir Süreç
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): PaylasmTr'de 2 Ay Kadar , MyBB Tecrübesi Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Konu Dışı / ScreenShotlar / Warrock Genel Olabilir.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : Hafta İçi Maksimum 4 Hafta Sonları 8
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) : Sony Vegas(Başlangıç Seviyesi) , Photoshop CS5(Orta Düzey) , C# , Visual Basic , MSSQL , ASP.Net(Başlangıç) , Dreamweaver(Başlangıç),Fireworks(Başlangıç , Orta)
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır :Yaklaşık 6 Senedir Fakat Bir Ara 5 Ay Ara Vermiştim.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :xathaneal,gameroverx,xx0v0xx0v0,findleaderx
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: Belli Başlı Bir Klana Sahip Olmasamda Find Klanında Bulundum
Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim: Ali Metehan Azınarığ
*Doğum Tarihi: 16.12.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : upper intermediate
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) :Lise/Öğrenci moderatör deneyimi yok(Sayfa yönetimi var)
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Teknoloji köşesi ve Konu dışı
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) :Günde en az 5 saat aralık 11.00-20.00
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) :Visual studio(Üst düzey)/Visual basic(Üst düzey),Visual c++(Orta düzey gelişmekte),PhotoshopCS5(Orta düzey),sony vegas(orta düzey)
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : Evet 2 yılı aşkın süredir
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :tankdrago1/kromaj834 fakat şuanda tankdrago1 ile oynuyorum
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:Çok fazla klan taraftarı değilim o yüzden uğraşmadım
NOT:Geçen senenin yazından beridirde bir haber sitesinde haberleri düzenleyip yayınlıyorum ayriyetten site geliştirme ve eklenti gibi siteyi geliştirici düzenlemelerde bulunmaktayım ve bu sitede çalıştığımdan dolayı pc başında fazlaca bulunmaktayım
*İsim Soyisim:Emre KUM
*Doğum Tarihi:1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) :intermediate
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) :Lise 3 öğrencisi.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ):---
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm :Warrock ile ilgili herhangi bölüm.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) :4-5 saat
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) :yok
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır :Oynuyorum 3 yıldır.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :crosjump04,3lysi0nTR...
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:inq
Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim: Selçuk Mert Erdem
*Doğum Tarihi: 1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre-intermediate
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : Lise son
*Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) : Yok
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Herhangi bi bölüm olabilir.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 3- 4
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) : Sony vegas kullandım ama çok iyi değilim.
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : 3 sene oldu
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : x0tantiqu3 always4rush
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: BBD, TuF , BTS
İsim Soyisim:metin sert
*Doğum Tarihi:1988
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) :----
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) :lise, aşçı- sporcu_ydu,,,
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): ---------
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm :Farketmez
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) :gündüz 13.00 ile 18.00 arası
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) :-----
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır :2007
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :,bluextory,airfix1903,bynicky1903(nelson2124) (hepsi aktif)
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:-----------
Kişisel Bilgiler
*İsim Soyisim:Mete Han EROĞLU.
*Doğum Tarihi:12.05.1994.
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) :İntermediate.
*Eğitim Durumunuz / mesleğiniz : *Daha önceki moderatör deneyimleriniz ve süreleri (site adı veriniz) :Lise 4 -/- Daha önce burda moderatör idim. Okul olduğu için fazla zaman ayıramamıştım.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): "mw3global.com" adminliğim mevcut. Mybb hakkında tecrübem var. (tema değiştirme/yükleme, gülücük ekleme vs.)
*Özellikle Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm :Warrock Genel.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtirseniz iyi olur) : 11.00-16.30 arası
*Özel program kullanabilme yeteneğiniz var mı ? ( PS, Sony Vegas vb. ) :-
Oyun Bilgileri
*Aktif olarak Warrock Oynuyor musunuz ve ne zamandır : Evet. Yaklaşık 3.5 senedir.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : eroglu95, hurqeneral, etrq3neral, slapvalor, trshigekazu.
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: nca, etr, uwc.