Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Account sorunsalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba beyler!

Şimdi bu Gamersfirst'ten Nexon'a taşınma olayları falan vardı ya, ben taşınma işlemini onaylamıştım zamanında.

Fakat bugün, Nexon panelinden bağlanayım dedim, yok giremiyorum hesabıma.

Yardımcı olun lan bana, cidden bak. Buğrahan Karataş'ın sitesinin ligi varmış sanırım, as kadrodayım, girmem lazım şu maçlara.
hesabını nexon hesabınla birleştireceksin Uğur'cum Smile bak altta video ile anlattım
http://forum.warrocktr.com/Konu-WarRock-...lat%C4%B1m
Metin iyi güzel diyorsun biraderim, eyvallah. Fakat ben Nexon'a giremiyorum. Hesabımın ID'sini şifresini doğru yazıyorum ona rağmen giremiyorum. Gamersfirst'e girdiğimde sorun yok fakat Nexon'a giremiyorum.
(06-09-2012 10:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Metin iyi güzel diyorsun biraderim, eyvallah. Fakat ben Nexon'a giremiyorum. Hesabımın ID'sini şifresini doğru yazıyorum ona rağmen giremiyorum. Gamersfirst'e girdiğimde sorun yok fakat Nexon'a giremiyorum.

TV den halledelim sorun olur mu ?
(06-09-2012 10:53 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-09-2012 10:34 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Metin iyi güzel diyorsun biraderim, eyvallah. Fakat ben Nexon'a giremiyorum. Hesabımın ID'sini şifresini doğru yazıyorum ona rağmen giremiyorum. Gamersfirst'e girdiğimde sorun yok fakat Nexon'a giremiyorum.

Dışarı çıkıcam Metin'im. Daha sonra halletsek?
(06-09-2012 10:54 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(06-09-2012 10:53 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

Dışarı çıkıcam Metin'im. Daha sonra halletsek?
Tamam bro hallederiz
100cl'lik rakı var şimdi, üflemişim War Rock'una.
(06-09-2012 11:04 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]100cl'lik rakı var şimdi, üflemişim War Rock'una.

oo afiyet olsun paşam (:
Referans Adresler