Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SBS(Seviye Belirleme Sınavı) 8.Sınıf
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim Türkçe hariç güzel geçti açıkçası. Anadolu liseli istiyorum.
Ama puanlarım :
6.sınıf: 400 7.sınıf: 402
Ve de İstanbulda yaşıyorum Şişlide. ARTİST
Bizim Okula Gel Buyur Diyecemde Şişli İçin Uzak Yenibosna Starcity'nin Arkasında ;

Bahçelievler Türk Telekom Endüstri Ve Teknik Meslek Lisesi ' var. Ordayım Ben Ama Dediğim Gibi Hayatını Yönlendiriyorsun Bunu Sen Seçmen Gerek Smile
(06-09-2012 01:22 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bizim Okula Gel Buyur Diyecemde Şişli İçin Uzak Yenibosna Starcity'nin Arkasında ;

Bahçelievler Türk Telekom Endüstri Ve Teknik Meslek Lisesi ' var. Ordayım Ben Ama Dediğim Gibi Hayatını Yönlendiriyorsun Bunu Sen Seçmen Gerek Smile

Meslek lisesi pek tercihim değil ama nasip kısmet düşük alırsak mecbur gidiciz Sad
gel behçet kemal çağlar lisesine baltalimanında biraz ters olur ama iyi lisedir bende ordayım Smile bu sene anadolu oldu okul ve anadolu olmadan önce mezun olan her 10 öğrenciden 6 sı bir üniversite kazanıyordu şimdi bu başarı dahada artacaktır umarım Smile
Kazım İşmen Anadoluya bekleriz.
Silivri meslek lisesine bekleriz Big Grin Bence 400 puan gayet iyi bu sınavdanda 420 civarı alırsan yakınında güzel bir anadolu lisesine gitme şansın büyük.Benim teyzem eskiden şişlide oturuyordu orda güzel okullar var.Şişlide birde askeri müze var orayı gördünmü ben eskiden 2 kere gitmiştim Smile Çok etkileyiciydi Atatürk'ün arabası vardı camı kurşun izleri içindeydi filan.Mehter takımı canlı canlı çalmışlardı.
Liseliler çoğalıyor DİKKAT!!! Big Grin
Sbs benim kötü geçmişti 3 yıl önce ingilizce fenden doğru düzgün net yoktu türkçe sosyal full matematik yarı yarıya 360 ile düz liseye gittim.Lisede notlar daha iyi ya.400 sbs puanıyla çok rahat anadolu lisesine girersin Smile
Lise bitti çoktan da, Silivri Endüstri Meslek Lisesi'ne gidersen kürt/apaçi/emopaçi/'dertliyim qardeşim x)'/abeci etc. bunlardan çok görürsün.
Bahçelievler Füsun Yönder Anadolu Lisesine beklerim ama geçimin iyi ise düz liseye git dershane ve çok takıldıgın konuda özel ders alabilirsen okul 1.si ol 60 puan cepte Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler