Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sony Vegas Pro 10 ile ilgili bir soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şimdi çektiğimiz videonun montaj vs işleri bitince render alıyoruz görüntü kalitesi falan artıyor o zaman peki görüntü kalitesini biraz daha artırmak için yada renkleri daha canlı yapmak için ekleyebileceğim bir efekt varmı.

ekran çözünürlüğünü artır falan demeyin zaten maksimum seviyede yani 1920*1080P de video çekiyorum.
Renk kalitesini arttırmak için, efektlerin olduğu sekmeden "Level" efektini kullanabilirsin.
teşekkür ederim hemen deniyorum Smile
Tam istediğim gibi oldu çok teşekkür ederim Smile
Beyler siz nerdesiniz ben nerdeyim Sad ben daha Videolardan kesit alamıyorum bile Big Grin
Renkler icin sony vegas kendi seyleri var ayrıca MBL (Magic Bullet Looks) indirebilirsin...Herkes böyle yapıyor renkleri daha iyi gözüküyor ama bi konuda uyarıyım seni eger MBL kullanırsan rendern ederken bazen sorun cıkıyor ama herkezde degil yani bende vardı cözümü var internette.
(06-09-2012 12:35 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Renkler icin sony vegas kendi seyleri var ayrıca MBL (Magic Bullet Looks) indirebilirsin...Herkes böyle yapıyor renkleri daha iyi gözüküyor ama bi konuda uyarıyım seni eger MBL kullanırsan rendern ederken bazen sorun cıkıyor ama herkezde degil yani bende vardı cözümü var internette.

Arkadaşın bahsettiği sorun; render esnasındaki "Low Memory" hatası.

Bu da çözümü;

Referans Adresler