Elimde msı fx5200 var biliyorum bunadamı overclock oluyor diceksiniz,msı ın güncellemesinde özellikler-vga clock kısmında D.O.T u açtım ordan commanderi seçtim tamam dedim memory clock ile core clock arttı fakat herhangi bir değişiklik hissetmedim ??
![[Resim: 7p60v.jpg]](http://e1206.hizliresim.com/y/9/7p60v.jpg)
Bir ara nedir, nasıl bir şeydir diye konu açtığımda zararlı olabileceği söylendi. Eğer genel olarak bilmiyorsan yapma derim.
Eğer yaptıysan oyunlarda vb. şeyler açık olduğunda bir bak bakalım bir değişme varmı.
biriniz yardım ederse sevinirim oyunu nerden indiricem ve nasıl çalıştırıcağım hakkında.
kardeşim yalnız bu setup olarak indirmiyor
Warrockda denedim overclocksuz arada takılma,ateş ettiğimde donma vardı yine var değişen bir şey olmadı

Eger sen Overcloku kendin yükseltirsen zaten anlasılıyor ve bann yiyebilirsin , bide bildigime göre mesela i7 laptop yada iyi PC olan kişilerde otomatik oluyor overclock yani biraz yüksek o zaman bisey olmuyor.
O ekran kartıyla istediğin kadar overclock yapsanda bir faydasını görmessin.
Overclock olarak bildiğim bir kaç bilgi var . Bana zararlı olduğu söylendi.. Güçlü bir fanın varsa yapabilirsin, ama ne olursa olsun overclockdan sonra ürün garantiden çıkar. Benim yapmadığım şey değil, programı var.. Ama ben yaptıktan sonra yanık kokuları gelmeye başladı ve o anda ayarları geri döndürmeyi başardım. Palit Ekran kartı kullanıyorum ve Memnunum.
Yani özetle ( benim fikrim ) : OVERCLOCK Yapma.. Ürününü sat ve Yeni daha güçlü bir ekran kartı al ..
(06-09-2012 05:08 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]O ekran kartıyla istediğin kadar overclock yapsanda bir faydasını görmessin.
Bencede Daha önce söylediğim gibi ekran kartını değiştirmelisin..
İnşallah Reklama Girmez , Burayı Okuyarak Bilgi Edinebilirsin :
http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
Overclock Olayını Bir Kez Daha Düşünmelisin
(06-09-2012 10:54 AM)TangoDown Yazılan: [ -> ]Warrockda denedim overclocksuz arada takılma,ateş ettiğimde donma vardı yine var değişen bir şey olmadı 
Kusura Bakma Biraz Kabalık Edip Direk Yorum Attım Ve Yazdığını Görmedim..
Ekran Kartını Şu an Çok Zor Bir Hale Soktun..
Ve Kasma Öbür Bilgisayar Parçalarından Dolayıda Olabilir Örn , Ram , İşlemci.
Diğer Bilgisayar Parçalarınıda Yazarsan Sevinirim (işletim sistemi dahil )