Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray yeni transfer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Galatasaraylı değilim ama izlediğim kadarıyla bu adam iyi ve iş yapar.Semih'le defansta rekabet içinde olurlar.Bi de Melo alınmalı takıma adam gibi oynuyordu
(06-08-2012 06:55 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(06-08-2012 06:52 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]
(06-08-2012 06:49 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Benim mesajım konuyla alakalı ancak sizin(CHUCKKK ve UnD34D) mesajlarınız konuyla alakalı değil.
Mesajıma karşılık verirseniz sorun olmaz ancak mesajıma karşılık vermek yerine bana yönelik mesaj atıyorsunuz.

6s ile ilgili bütün mesajlar olumlu mu olmak zorunda? Olumsuz eleştiriler size ağır mı geliyor?
Mesajımın yarısı konuyla alakalı yarısı da sana özel bi' soru sormuşum e sorduysam ne olmuş ? Cevap veremiyorsan darılmayız sana.

Yahu sen daha adımı bilmiyorsun bir de gelmiş şahsıma özel soru soruyorsun...

Benimle Ahmet ya da Mehmet arasındaki ilişki seni ilgilendirmez. Sen kendi işine bak.

"Ahmet ya da Mehmet arasındaki ilişki" bizi gerçektende ilgilendirmez ama genel bir konuya yazdığın mesaj bizi ilgilendirir. Eğer Benim yada başkasının tuttuğu takıma hakaret edersen bu bizi gerçekten ilgilendirir. Burası bir forum ve biz sana/takımına saygı gösteriyorsak sende bize ve bizi takımımıza saygı göstermek zorundasın.
(06-08-2012 08:07 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]"Ahmet ya da Mehmet arasındaki ilişki" bizi gerçektende ilgilendirmez ama genel bir konuya yazdığın mesaj bizi ilgilendirir. Eğer Benim yada başkasının tuttuğu takıma hakaret edersen bu bizi gerçekten ilgilendirir. Burası bir forum ve biz sana/takımına saygı gösteriyorsak sende bize ve bizi takımımıza saygı göstermek zorundasın.

Benim mesajımda mı hakaret var?
Konudaki msajları tekrar oku, kim kime hakaret etmiş görürsün.
(06-08-2012 08:29 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(06-08-2012 08:07 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]"Ahmet ya da Mehmet arasındaki ilişki" bizi gerçektende ilgilendirmez ama genel bir konuya yazdığın mesaj bizi ilgilendirir. Eğer Benim yada başkasının tuttuğu takıma hakaret edersen bu bizi gerçekten ilgilendirir. Burası bir forum ve biz sana/takımına saygı gösteriyorsak sende bize ve bizi takımımıza saygı göstermek zorundasın.

Benim mesajımda mı hakaret var?
Konudaki msajları tekrar oku, kim kime hakaret etmiş görürsün.

6s demeyi iltifat sayıyorsan başka.
(06-08-2012 06:55 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(06-08-2012 06:52 PM)CHUCKKK Yazılan: [ -> ]
(06-08-2012 06:49 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Benim mesajım konuyla alakalı ancak sizin(CHUCKKK ve UnD34D) mesajlarınız konuyla alakalı değil.
Mesajıma karşılık verirseniz sorun olmaz ancak mesajıma karşılık vermek yerine bana yönelik mesaj atıyorsunuz.

6s ile ilgili bütün mesajlar olumlu mu olmak zorunda? Olumsuz eleştiriler size ağır mı geliyor?
Mesajımın yarısı konuyla alakalı yarısı da sana özel bi' soru sormuşum e sorduysam ne olmuş ? Cevap veremiyorsan darılmayız sana.

Yahu sen daha adımı bilmiyorsun bir de gelmiş şahsıma özel soru soruyorsun...

Benimle Ahmet ya da Mehmet arasındaki ilişki seni ilgilendirmez. Sen kendi işine bak.
Galatasaray'ın transferi de seni ilgilendirmez küçük fikirlerini daha küçük olan beyninde sakla Tongue
Geçen sezon keşke bu oyuncu Fenerbahçe'mizde olsa dediğim oyuncu.. Bana göre Türkiye'deki en iyi 3 yabancı defans oyuncusundan biri.. Hayırlı olsun..
(06-08-2012 11:42 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Geçen sezon keşke bu oyuncu Fenerbahçe'mizde olsa dediğim oyuncu.. Bana göre Türkiye'deki en iyi 3 yabancı defans oyuncusundan biri.. Hayırlı olsun..

aynen çok sağlam yıkılmıyor Smile
Yok artık daha neler?

Yahu adamın tek artısı hızlı olması. O da yaptığı hatalar yüzünden bir işe yaramıyor. Big Grin
(06-08-2012 11:42 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Geçen sezon keşke bu oyuncu Fenerbahçe'mizde olsa dediğim oyuncu.. Bana göre Türkiye'deki en iyi 3 yabancı defans oyuncusundan biri.. Hayırlı olsun..

Böyle mi yazmak lazım anlamıyorum ki...
(06-09-2012 12:07 AM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]

Böyle mi yazmak lazım anlamıyorum ki...

Sana cevap vermiş olsaydım alıntı yapardım.
Genel bir mesaj attım...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler