Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Depremi Tahmin Eden İnci Sözlük Yazarımız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bahsi geçen marmara depreminden 1 gün önce tahminde bulunmuş, tebrik etmek gerek.

NOT: Linkteki içeriğin derinlerine inildiğinde küfür içeren kelimeler olduğu için, konuyu alıntılıyorum.Tüm sayfayı görmek isteyenler tıklayınız.

Alıntı:panpalar her an deprem olabilir

(marmara depremi)(**lar tabiki her an olabilir fakat yaklaştığını kanıtlıycam)

a** mesela 14 senedir oturduğumuz evde 1 kere bile karınce görmezdik bu sene heryer karınca yuvası oldu lan yürüyemiyoruz bile(karınca depremin işaretçilerinden gösterilir)

deprem işaretçileri:

Karınca: Yavrularıyla birlikte yuvayı terk etme ve ağaçlara tırmanma, evleri istila.

Meyve ağaçları: Erken çiçek açar ve erken meyve verir.

insan: iştahsızlık, mide bulantısı, kusma, burun kanaması, baş dönmesi, sinir bozukluğu, tansiyon yüksekliği, kalp rahatsızlığı, esneme. Devamlı uyuma isteği.

Köpek: Çok yüksek sesle, uluma ve ağlama, havlayarak sahibini bina dışına çıkarma, bir şey yememe, tek doğrultuda koşturup geri dönme, toprağı kazma, göğe bakma, yeri dinleme, sahibini ısırma, ortadan kaybolma, kümeleşme.

Bir doğa olayı olan depremlerin ürettiği elektromanyetik alanın aynı zamanda çok sayıda canlı hayvan varlığını irkiterek onları uyardığı söylenebilir

vs. vs.

panpalar bu linkte depreme neden olan fayların birbiri arasındaki enerji artışını gösteriyor : http://www.internethaber....em-isaretleri-149680h.htm

panpalar amacım içinize kurt düşürmek falan değil aydınlatma

Bahsi geçen deprem;
http://haber.mynet.com/marmarada-deprem-634898-guncel/
deprem dede gibi adammış
baktım @1 entry girmemiş kesin balkondan atladı deprem sırasında

TaTy

Geçen günlerde evde binlerce karınca vardı.Yattığım yatağın duvarı komple karıncaydı.Benimde garibime gitmişti demekki deprem ile alakası olabilir.

Bende bir WTR yazarı olarak karınca olayını onaylıyorum.
Ben depremden önce ordular halinde karıncalar gördüm, kesin savaşa hazırlanıyordu mübarekler.
Bende onaylıyorum hatta bunu okurken laptopumun ekranı üzerinde karınca geziyordu.(yemin ederim)
bir kaç hafta önce halının altında 20-30 karınca gördüm, herhalde tahmin ettiğim şeye gelmişlerdir Big Grin Ankara'dayım, deprem sorunu çok nadir.
Referans Adresler