[/u][/size][/color][/font][font=Arial][color=#0000CD][size=medium][u]ya arkadaşlar bana lütfen biri mantıklı birşey söylesin kafay yemek üzereyim ben warrocka baya oldu bşlaalı ama arasıra oynarım gizli sorumu unuttum aslında biliyorum okulumun adını yaptım ama harf yada noktalamda hat yapıyorum sanırım neyse warrock destek bölümünden nesaj atıyorum hesabımı dğrulamak için aldığım şeylerin kodlarını ne zaman aldığımı falan soruyo hepsini yazıyorum ama yine aynı soru mesajı geliyo maile ya kafayı yicem lütfen biri bana yardımcı olsun

Soru tiplerini doğru yaz ilgilenirler 6aylik kodün lazım herryerde yazar bu ornek ticketlerden bakablirsin,
dostum cevap yazdığın için teşekkürler ama olmuyo herşeyi doğru yazdığıma inanıyorum türkçe çevirip yapıyorum zaten ama olmuyo ben gizli sorumu geçtim unuttuğumu tiket gönderiyorum ama bana hep aynı mesaj geliyo

zaten aldığım kod bu ay içinde 1 inde aldım kodu tarihini bütün bilgilerimi doğum tarihimi bile yolluyorum ama yok

Kardeş bu char'ına hiç ESN kod'u ile bişi yükledin ' mi yükledin se hepsini at örnek ticket sitede mevcut 6 ay falan bakma ne kadar yüklemişsen at.
Mesajda kendini acindiracak sekilde mesaj atma ilgilenmiyorlar bile..
(03-01-2010 12:18 AM)blazex Yazılan: [ -> ]Buyur kardeş bu linkteki anlatılanları adım adım yap.
http://warrocktr.com/forum/Konu-Gizli-Soru-Değiştirme
dostum paylaşımın çok güzel ve net ama image olarak gözüküyo yazıları kopyalayamıyorum ya gel sana kullanıcı adım ve şifremi vereyim sen şunu hallet olur mu bana çok büyük iyilik yaparsın

ne acındırması kardeş altı üstü oyun ne acındırcam kendimi
İlkn Önce g1'de Kaçtane Çarınız Var..Eğer G1'inizde 2 veya Üstü Çar Varsa G1'in İlk Çarıyla Ticket Atmak Zorundasınız..Ayrıca Çarınıza Yüklediğiniz Premium ESN Kodları Son 6-7 Ay Arasında Yüklediğiniz Premium Kodları Olmak Zorunda Bu Premiumum Tarihini Gününü Saatini Belirtmek Zorundasınız Ve 3 Tane Yada 1 Tane İngilizce Olmak Üzere 1 Gizli Soru Belirtmelisiziniz İyi Günler.
hmm gizli sorusunu unuttuğum ilk charım zaten o mailimde başka char yok ve bu esn kodu da şubat 1 de aldım ama saati falan hatırlamam mümkün değil şimdi cafeden aldım yani ya bu ingilizce ticket olayı işi bozan zaten bak admin sen söylemesen ben hala gizli soru belirtmem gerektiğini bilmeyecektim çünkü bana geri dönüş yapılan mailde öyle bişe yazmıyo google çevirici ile çeviriyorum gerçi oda berbat çeviriyo ya