Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hatay(İskenderun)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar İskenderunda yaşayan var mı babamın tayini oraya çıktıda orda yaşayan varsa tanışalım Smile
Biri vardı forumdan ismi aklıma gelmedi onunda babasının tayini çıkmıştı.Nasıl yer diye soruyordu.İsmi aklıma gelince yazacam
Merhaba, ben Uğur. 21 yaşındayım ve Hatay'da yaşıyorum. Hatay dürümünü ve çikolatalı dondurmayı çok seviyorum. Ya da her neyse, WarrockTR kastı, MSN var mı?
akifle gelecek yakında bekle sen Big Grin
(06-07-2012 10:12 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Merhaba, ben Uğur. 21 yaşındayım ve Hatay'da yaşıyorum. Hatay dürümünü ve çikolatalı dondurmayı çok seviyorum. Ya da her neyse, WarrockTR kastı, MSN var mı?

Neresindesin hatayın.
(06-07-2012 10:12 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Merhaba, ben Uğur. 21 yaşındayım ve Hatay'da yaşıyorum. Hatay dürümünü ve çikolatalı dondurmayı çok seviyorum. Ya da her neyse, WarrockTR kastı, MSN var mı?

o hatay dürümünü bana kadıköyde hataylı bir arkadaş yedirdi. çok güzel bir kelime bulmuşlar adı "zurna". omzumdan el parmağıma kadar uzunlukta bir tavuk dürüm getiriyorlar.
Ben iskenderuna geliyorum.Çok ama çok güzel biyermiş rahat ol kime sorsam çok iyi dedi.Birde baban askerse askeri kamp normal otellerden daha lüx. Googleye İskenderun/arsuz yaz hayal kuramya başla
Referans Adresler